A VW bemutatta a Tiguan GTE Active Concept-et Detroitban

In wtibcars
  
 A GTE az MQB platformra épült és a tervezők fő célja az volt, hogy megalkossák a plug-in hybrid technológia és az off-road képességek tökéletes ötvözetét. Az összkerék meghajtásban elektromos kardántengelyt használnak, a koncepcióban megtalálható az egyre inkább terjedő mozdulat vezérlés.
   Az autóban egy 150 lóerős turbódízel motort találunk, illetve van egy 54 lóerős elektromotor az első tengelynél, és egy 115 lóerős a hátsónál. Kapott egy 9,2”-os kijelzőt, amit – ahogy már említettem – kézmozdulatokkal lehet vezérelni.
   A külsőn a szokásos off-road elemek láthatók, de – meg kell mondani – nagyon jól állnak az autónak. A GTE 32 km-t tud tisztán elektromos üzemmódban megtenni normál körülmények között, a teljes hatótáv pedig 933 km 12,4 kWh töltöttséggel és 64 liter üzemanyaggal.

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights