Egy fecske nem csinál nyarat – de egy Mini Cabrio

In bmw, wtibcars
 
  2016 márciusában megérkeznek az új Mini Cabriok a márkakereskedésekbe. Az autók öt féle motorral lesznek rendelhetők, a csúcsot pedig a 231 lovas MINI John Cooper Works jelenti.
 
 

   Az egyik legjobban kezelhető kabrió újdonságai közé tartozik a végre teljesen automata textil tető, a nyitott tetővel megtett idő-számláló (gondolom, hogy a kabrió fanok ne a köridőkkel, hanem inkább ezzel versenyezzenek), kabrió üzemmóddal megtoldott dupla digit klíma és pár egyéb új fícsör. Az autó hozza a tőle elvártakat is a dinamikus hajtáslánccal és futómű hangolással, a szuper merevségű vázszerkezettel és a rejtett borulásvédelemmel.
 
 
 
   Újdonság akad még a fényezések terén is, a MINI Yours opció egy különleges britzászló-motívumot jelent.
 
 

   Motorok közül három benzines és két dízel érhető el. A legérdekesebb a John Cooper Works Cabrio, amiben a 231 lóerős, 2 literes négyhengeres turbómotor van, és ami itt állítólag 6,5 literrel is elmegy 100 km-t (CO2 kibocsátás: 152g/km)

 

You may also read!

forgalmi engedély

Elmob: bővíteni kellene a forgalmi engedélyt az elektromos járműveket azonosító legfőbb adatokkal

A Magyar Elektromobilitás Egyesület (Elmob) megfontolásra ajánlja az illetékes hatóságnak, hogy a forgalmi engedély adattartalmának legközelebbi felülvizsgálatakor bővítsék az

Read More...
Subaru Solterra

Öt csillagos törésteszt a pofás Subaru Solterra-nak – videóval

A Subaru Solterra európai változata öt csillagos minősítést ér el az Euro NCAP biztonsági tesztjén. Ez a Subaru 10.

Read More...
BMW i7

Gyönyörű fotók a BMW i7-ről műkedvelőknek

A vadonatúj BMW i7-es magyarországi piaci bevezetése alkalmából egy különleges fotósorozat készült az Operában az elektromos luxuslimuzinról, mely a

Read More...