Egy fecske nem csinál nyarat – de egy Mini Cabrio

In bmw, wtibcars
 
  2016 márciusában megérkeznek az új Mini Cabriok a márkakereskedésekbe. Az autók öt féle motorral lesznek rendelhetők, a csúcsot pedig a 231 lovas MINI John Cooper Works jelenti.
 
 

   Az egyik legjobban kezelhető kabrió újdonságai közé tartozik a végre teljesen automata textil tető, a nyitott tetővel megtett idő-számláló (gondolom, hogy a kabrió fanok ne a köridőkkel, hanem inkább ezzel versenyezzenek), kabrió üzemmóddal megtoldott dupla digit klíma és pár egyéb új fícsör. Az autó hozza a tőle elvártakat is a dinamikus hajtáslánccal és futómű hangolással, a szuper merevségű vázszerkezettel és a rejtett borulásvédelemmel.
 
 
 
   Újdonság akad még a fényezések terén is, a MINI Yours opció egy különleges britzászló-motívumot jelent.
 
 

   Motorok közül három benzines és két dízel érhető el. A legérdekesebb a John Cooper Works Cabrio, amiben a 231 lóerős, 2 literes négyhengeres turbómotor van, és ami itt állítólag 6,5 literrel is elmegy 100 km-t (CO2 kibocsátás: 152g/km)

 

You may also read!

Peugeot 205

Negyven éves a Peugeot 205

Minden nagy kultúrközösség történetében szerepel egy mitikus alak, aki megmenti népét a fenyegető hanyatlástól, és kiutat mutat a viszontagságok

Read More...
Rebenland Rallye

Mesébe illő környezetben

Nehéz, de annál izgalmasabb ausztriai versenyen van túl a Solid Racing Team Ladás párosa, a Kállai Tamás – Szilassy

Read More...
olcsóbb gázolaj

Péntektől olcsóbb lesz a gázolaj nagyker ára

A Brent olaj árának zuhanása kapcsán nagyobb mértékű üzemanyagár csökkenésre számítottunk, de lássuk a tényeket. Péntektől a benzin nagykereskedelmi

Read More...