Dacia hírek Genfből

In wtibcars   A Dacia bevezeti a Duster egy új limitált változatát – az Essential-t – a svájci piac számára. A Duster Essential egy új sorozat első fecskéje, később lesz limitált szériás Sandero, Logan, Logan MCV, Dokker és Lodgy is. Az országokban változhat az elnevezés az online közösség visszajelzései alapján. 

 A limitált szériák a következő országokban lesznek elérhetőek: Ausztria, Belgium, Horvátország, Csehország, Dánia, Németország, Magyarország, Olaszország, Luxemburg, Hollandia, Lengyelország, Portugália, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc és Anglia.
   Újdonság még az Easy-R, a Dacia első 6 sebességes automatizált váltója, ami rendelhető a 90 lóerős dci és a 90 lóerős TCe benzinmotorokhoz is. Ha jól értelmezem a leírást, ez tulajdonképpen egy félautómata, ami nem igényel kuplung használatot.   
    
   A 2015-ös 550.000 darabos rekord autóeladás után – ami majdnem 8 %-os növekedést jelentett – a Dacia az idei évet egy online közösségi rekorddal kezdhette, a Facebook rajongótábora átlépte a 3.000.000 –t, ami óriási szám.

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights