Mazda RX-Vision concept – Genf

In Concept, wtibcars   A Mazda megmutatta a csodát. Ilyen szépet, formásat, áramvonalasat régen látott a világ. Ez a vadállat tud dorombolni – főleg a Wankel motor, amit régóta reszelgetnek – de mindig ugrásra kész. Ha valaki elrúgja a jobb oldali pedált, bármit felfal, ami előtte vagy mellette van. Legalábbis a külseje ezt sugározza.

  Ez a Kodo dizájn nagyon el lett találva, jó volt ez a hármasnál, hatosnál, de itt egyszerűen elementáris. 
A novemberi bemutató óta semmit sem fakultak a fényt visszaverő és elnyelő hajlatok. Ez az autó műalkotás, és ahogy manapság a Mazda szárnyal, biztos lesz sorozatgyártás és biztos nagyon jó lesz. Itt az örök kérdés a Wankel motor – ami itt ‘SKYACTIV-R bolygódugattyús motor’ néven fut – de majd meglátjuk.

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights