A Lamborghini bemutatta a Centenario-t Genfben

In videó, wtibcars   Az autó nagyon mutatós, ütős, igazándiból a szokásos Lamborghini dizájn elemekből épül. Engem leginkább egy modernizált, megvadított Diablo-ra emlékeztett. Mondjuk egy bevált recepten minek változtatni, a Lambo pedig nagyon jól teljesít.
   A Centenariot egy V12-es, 770 lóerős szívó motor hajt, aminek a segítségével 2,8 másodperc alatt éri el a 100 km/h-t, 23,5 másodperc alatt megvan a 300 km/h. 100-ról 0-ra pedig 30 méter képes lefékezni. A szénszál széleskörű alkalmazásának köszönhetően az autó 1520 kg és 1,97 kg jut 1 lóerőre. Azért ezek a tulajdonságok már F1 közeliek.   Az autó aereodinamikai tulajdonságait javítja a megnövelt hátsó szárny, ami hatalmas leszorító erőt biztosít nagy sebességnél, a hátsó kerék kormányzás pedig a stabilitást és kezelhetőséget javítja. Kapott még egy érintőképernyőt, infotainment központot és Apple CarPlay-t.

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights