A Dél-Afrikai csapat győzelmével zárult a BMW Motorrad GS Trophy Délkelet Ázsia 2016

In bmw, motor, wtibcars   Hét kemény, embert próbáló nap és közel 1400 km után a thaiföldi Chiang Mai tartományban magasodó hegyvidéki „Arany Háromszög” esőerdőt áttörő BMW Motorrad International GS Trophy Southeast Asia 2016 lezárult. 
   Az esemény fő szervezője a BMW Motorrad, a főszereplő pedig a versenyzőkön kívűl a BMW R 1200 GS, ami a képek alapján sok felejthetetlen élményben volt társa a motorosoknak. A megmérettetés győztese a Dél-afrikai csapat lett 31 pont előnnyel. 
   A versenyzők nagyon lelkese voltak, de ezek a terepviszonyok és körülmények nemcsak lelkesedést, hanem nagyon edzett fizikumot és fegyelmezettséget is igényeltek.
Szerencsére a biztatásból sem volt hiány.
Ez nem biztos, hogy jól esett.

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights