Renault: ütős az új Koleos

In bemutató, wtibcars


A Renault az új Koleos-t Beijing-ben fogja leleplezni 2016.04.25-én és sokat várnak az új típustól, amit kulcsszereplőnek neveznek a márka termék offenzívájában, ami többek között 10 új jármű bemutatását jelenti ebben az évben. Ezt az autót úgy tervezték hogy szerte a világon népszerű lehessen, beleértve Kínát is, ahol a Renault tavaly nyitotta meg wuhani gyárát.
                A gyáriak azt írják: „az új Renault Koleos rendelkezik egy SUV képességeivel és komfortjával ötvözve a francia stílussal.” Az autó formáját elnézve ez jót kell jelentsen, bár az utóbbi években a formatervezésben már nagyon élenjáró lett a Renault, úgy néz ki, ez a vonal tovább erősödik. A többi képességekről annyit említenek, hogy a belseje kifinomult, kényelmes – és ebben nincs is okunk kételkedni, illetve jók az autó terepjáró képességei, mindemellett kitűnő a vezetési élmény – hát ezt már finoman szólva nehezebb megvalósítani. Mindenesetre az új Koleos nagyon tetszetős a képek alapján.

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights