Gumball 300 – Forma 1-es autóval az utcára

In verseny., wtibcars


   A Gumball 3000 idén Dublinból indul és Bukarest lesz a célja az 5000 km-es száguldozásnak. A versenyen mindenféle extra jármű előfordult már, de F1-es autó még nem. Idén viszont, a kis videó tanulsága szerint egy utcai használatra átalakított F1-es gép is a rajthoz áll a Betsafe fogadási iroda csapatának részeként:
A gép 640 lóerős és 640 kg a súlya vezetővel, de üres tankkal, a gyorsulása így kb. 2 másodperc 100-ig. A fékek a Brembotól, a 7 sebességes váltó, a motor és a KERS a Ferraritól  származik, a kormánymű viszont Sauber. Szívesen kipróbálnék egy ilyen autót, de csak versenypályán. Biztos változtattak a futóművön, de egy ilyen jószággal 5000 km-t megtenni közúton szerintem rémálom lesz.

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights