Mercedes-Benz Pekingben – a Kínai Autókiállításon

In wtibcarsA Mercedes a Kínai Autókiállításon bemutatta az E osztály hosszított változatát, amit kifejezetten a kínai piac igényei szerint alakítottak ki, és amitől láthatóan sokat vár a gyártó a világ egyik legnagyobb piacán. Az autó 14 cm-el hosszabb az alap változatnál, így a hátsó lábtér luxus limuzin méretűvé nött, illetve van még egy két „Kína specifikus” extra is, amivel tovább kívánnak kedveskedni a kínai vásárlóknak. 
Ezen felül bemutatták még a Smart Brabus-t is. Továbbá bevezetik a kínai paicra a GLC Coupé-t, az SLC Roadstert és az AMG C 63 Coupé-t is.
    Kínában tavaly a Mercedes 364.000 járművet értékesített, ami az előző évhez képest 35%-os növekedést jelentett. Az idei első negyed évben pedig 105.000 autó került átadásra, ami az előző év hasonló perioduáshoz képest 39 %-os növekedést jelent.

You may also read!

forgalmi engedély

Elmob: bővíteni kellene a forgalmi engedélyt az elektromos járműveket azonosító legfőbb adatokkal

A Magyar Elektromobilitás Egyesület (Elmob) megfontolásra ajánlja az illetékes hatóságnak, hogy a forgalmi engedély adattartalmának legközelebbi felülvizsgálatakor bővítsék az

Read More...
Subaru Solterra

Öt csillagos törésteszt a pofás Subaru Solterra-nak – videóval

A Subaru Solterra európai változata öt csillagos minősítést ér el az Euro NCAP biztonsági tesztjén. Ez a Subaru 10.

Read More...
BMW i7

Gyönyörű fotók a BMW i7-ről műkedvelőknek

A vadonatúj BMW i7-es magyarországi piaci bevezetése alkalmából egy különleges fotósorozat készült az Operában az elektromos luxuslimuzinról, mely a

Read More...