Újabb díjjak: Hyundai i10 és Ferrari 488 GTB

In wtibcars


   Bár már lezajlott a nagy éveleji díjszüret ideje, a Hyundai i10 elnyerte a ’Legjobb városi autó’ címet a flotta világ díjazásban. A Hyundai i10 abban a flotta szektorban szerezte meg ezt az elismerést – felszereltségének, praktikusságának, kifinomultságának és takarékosságának köszönhetően immáron másodszor – ahol azért minden évben jelentős mennyiségű autó talál gazdára, tehát ez igen szép eladási mutatókat vetít a modell elé a jövőben is.
   A Ferrari 488 GTB V8 Berlinetta a Robb Report UK-tól a ’Az év szuper autója’ címet kapta. Az online és papír alapú média szerkesztője így nyilatkozott: „ A Ferrari új területre hatolt be és egyenesen a csúcsáig jutott. A 488 három másodperc alatt eléri a 60mph-et és 205 mph-ig gyorsul, mint egy föld-levegő rakéta. Ez az autó még Ferrari mértékkel is meglepően gyors.”

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights