Az Audi is belenyúlt a pekingi autókiállításba

In wtibcars

   Bemutatták az A4 L-t, a nyújtott verziót, a TT RS Coupét és Roadstert illetve az elektromos rollerjüket.

 

 

A TT RS új 2.5 literes öt hengeres TFSI motorja 400 Lóerőt és 480 Nm-t ad le, a nyomaték maximum 1700 és 5800-as fordulat között rendelkezésre áll. 
A Coupé így 3,7 másodperc alatt éri el a 100 km/h-t, a Roadsternek ehhez 3.9 másodperc kell. A sebesség 250 km/h-ra van korlátozva, de van 280 km/h-s opció is.
 Az autó kezelhetőségét számtalanszor megénekelték és az öthengeres hangja is igazán magával ragadó. Hogy mikor kezdik el árusítani, arról még nincs információ.

 

  A nyújtott A4-es, az A4 L hossza 4,81 méter, a tengelytáv pedig 2,91 m, a megnyújtás mellett a tömeget is csökkenteni tudták 110 kg-al. A nyújtott A4-est a 2.0 TFSI motorral lehet Kínában rendelni 190 vagy 252 lóerős teljesítménnyel.

   Az Audi connected mobility concept pedig egy Q3-as és egy, a hátsó lökhárítóba integrált 1,05 m hosszú elektromos roller kombinációját jelenti. Az autó belső információs rendszere valós idejű forgalmi adatokat szolgáltat, és amikor már nincs kiút, előkapjuk a rollerünket – ami elektromos, nehogy mozogni kelljen – és kievickélünk a dugóból. Persze, ha a maximum 30 km/h-ás száguldás túl megy minden határon, de legalábbis 12 km-en, akkor azért elkezdhetünk talpalni.

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights