A BMW a Balatonfüred Concours d Elegance autós szépségverseny kiemelt támogatója

In bmw, wtibcars

Korábban már hírt adtunk róla, hogy a pünkösdi hosszú hétvégén Balatonfüreden immáron harmadszor kerül megrendezésre a Concours d’Elegance autós szépségverseny, melyet az idén 100 éves BMW ismét örömmel támogat, és ahová közel 60 autókülönlegességet várnak. A résztvevőket 4 kategóriában díjazzák majd, így vintage, klasszikus, youngtimer és motorkerékpár osztályokban ítélik oda a legszebbeknek járó díjakat.

   2016-ban a rendezvény még egy különleges tisztességet is kapott, az UNESCO elismerte és patronálásáról biztosította az 50 éves jubileumát ünneplő FIVA (Fédération Internationale des Véhicules Anciens / Történelmi Járművek Nemzetközi Szövetsége) műszaki kulturális örökségvédelem terén kifejtett fáradhatatlan tevékenységét. Ekkor megtiszteltetés mellett a szervezők igyekeznek még feledhetetlenebbé tenni a hétvégét mind a résztvevők, mind a közönség számára – mindezt a BMW Magyarország támogatásával.
A BMW Group számos új BMW és MINI modell bemutatása mellett valódi különlegességeket is hoz majd müncheni Classic garázsából, úgy mint a 30-as évek BMW 315/1-es sportkocsiját, az 1950-es évek ikonikus, mindössze 252 db-os gyártású BMW 507-es Roadster-ét, valamint az 1999-es James Bond: A Világ nem elég című filmben debütáló, ma is lenyűgöző BMW Z8-as modelleket.
   A rendezvényben az autók mellett teret kap a vitorlázás és a gasztronómia is.
A rendezvényről itt tudhatnak meg többet:

You may also read!

KIA EV9

A KIA új zászlóshajója, a letaglózó EV9

A héten mutatkozott be a KIA EV9, a márka új teljesen elektromos zászlóshajója. A dizájnt nagyon érzik mostanában a

Read More...
üzemanyag ár

Péntektől csökken a gázolaj, drágul a benzin nagyker ára

Pénteken újabb üzemanyagár változás jön, hasonlóan ellentétes irányú, mint a mai napra bejelentett.  A benzin beszerzési ára bruttó 8 forinttal

Read More...
rali szimulátor bajnokság

340 elrajtolt versenyző az idei első rali szimulátor bajnoki futamon

Negyedik szezonját kezdte meg a Hungarian Virtual Dirt Rally 2.0 Championship 2023. Ez az a bajnokság, amit a covid

Read More...
Verified by MonsterInsights