Beárazták az új BMW G 310 R-t

In bmw, motor, wtibcars

 

 
   A kis roadster ÁFA-t és regisztrációs adót is tartalmazó javasolt bruttó fogyasztói ára 1.600.000 Ft, és októberben – a motorszezon végén – érkezik a márkakereskedőkhöz. 
    Nagyon pofás a kis BMW, igazán jók az arányai. Ennyi pénzért kapunk folyadékhűtéses egyhengeres motort két felülfekvő vezérműtengellyel, hátrafelé megdöntött hengerrel és előre helyezett szívócsővel, amely 34 lóerő ( 9500 ford./perc)  és 28 Nm  (7500 ford./perc) leadására képes.
   A váz merev acél csőváz, fordított az első teleszkópvilla, elöl 110/70 R 17, hátul 150/60 R 17 gumiabroncsokkal szerelték a kis roadstert. Alap az ABS, elég mély, 785 milliméteres az ülésmagasság. A dizájn az S 1000 R modellre hajaz. A kis egyhengerest Indiában, a TVS Motor Company kooperációs partnercégnél fogják gyártani, de reméljük, klassz lesz.

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights