Beárazták az új BMW G 310 R-t

In bmw, motor, wtibcars

 

 
   A kis roadster ÁFA-t és regisztrációs adót is tartalmazó javasolt bruttó fogyasztói ára 1.600.000 Ft, és októberben – a motorszezon végén – érkezik a márkakereskedőkhöz. 
    Nagyon pofás a kis BMW, igazán jók az arányai. Ennyi pénzért kapunk folyadékhűtéses egyhengeres motort két felülfekvő vezérműtengellyel, hátrafelé megdöntött hengerrel és előre helyezett szívócsővel, amely 34 lóerő ( 9500 ford./perc)  és 28 Nm  (7500 ford./perc) leadására képes.
   A váz merev acél csőváz, fordított az első teleszkópvilla, elöl 110/70 R 17, hátul 150/60 R 17 gumiabroncsokkal szerelték a kis roadstert. Alap az ABS, elég mély, 785 milliméteres az ülésmagasság. A dizájn az S 1000 R modellre hajaz. A kis egyhengerest Indiában, a TVS Motor Company kooperációs partnercégnél fogják gyártani, de reméljük, klassz lesz.

You may also read!

Lamborghini Huracan Sterrato

Stílusosan rallyznál? Lamborghini Huracan Sterrato a te autód

A Lamborghini a Miami Beach-i Art Baselben mutatta be a könnyű tereppel is elboldoguló Lamborghini Huracan Sterrato-t, ahol a

Read More...
forgalmi engedély

Elmob: bővíteni kellene a forgalmi engedélyt az elektromos járműveket azonosító legfőbb adatokkal

A Magyar Elektromobilitás Egyesület (Elmob) megfontolásra ajánlja az illetékes hatóságnak, hogy a forgalmi engedély adattartalmának legközelebbi felülvizsgálatakor bővítsék az

Read More...
Subaru Solterra

Öt csillagos törésteszt a pofás Subaru Solterra-nak – videóval

A Subaru Solterra európai változata öt csillagos minősítést ér el az Euro NCAP biztonsági tesztjén. Ez a Subaru 10.

Read More...