Dögös méregzsák – Renault Twingo GT

In wtibcars

   110 Le, kevesebb mint 1 tonna és hátul kapar, mi kell még?
   Az új Renault Twingo GT június 23-án debütál a Goodwood Fesztiválon. A kis méregzsákot a Twin’Run koncepció autó ihlette, itt persze csak a múzsa csókjáról beszélhetünk, az egy más kategória a maga 320 lóerős V6-osával. Itt van róla egy kis ízelítő:
    De szériában egy hátsó kerekes egy tonna alatti autó 110 lóerővel és 170 Nm nyomatékkal nagyon hívogatóan hangzik. A 898 cm3 motorból a beömlő és a vezérlés módosításával csalták elő a többlet teljesítményt, amihez a futóművet is sportosabbra hangolták és az ESP-t is hozzá igazították.
Egy fontos kérdés azonban még hátra van:
  -Mi ez a váltó fiatalok? Talán CVT?
  -Jaj!! Nem!!
  -Talán valami egyéb automata?
  -Nem!!!
  -Hát akkor mi ez?
  -Manuális!!!
   Azért ennek így, ebben a konfigban élményautónak kell lennie. Nagyon klassz a forma is, igazán letisztultak a 17” felnik, jól áll neki a Piment Narancs fényezés, impozáns a kis autó, semmi túlzás, semmi csicsa. És üt a két kipufogó. Ez a kis GT valószínűleg nagyon népszerű lesz, bár ez nagyban függ attól, hogy hová árazza be a Renault. Nálunk jelenleg egy 90 lovas Twingo Intens felszereltséggel 3.900.000 Ft körül kapható mindenféle kedvezmények nélkül. Majd meglátjuk, elvileg év végén kezdik forgalmazni.

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights