Dögös méregzsák – Renault Twingo GT

In wtibcars

   110 Le, kevesebb mint 1 tonna és hátul kapar, mi kell még?
   Az új Renault Twingo GT június 23-án debütál a Goodwood Fesztiválon. A kis méregzsákot a Twin’Run koncepció autó ihlette, itt persze csak a múzsa csókjáról beszélhetünk, az egy más kategória a maga 320 lóerős V6-osával. Itt van róla egy kis ízelítő:
    De szériában egy hátsó kerekes egy tonna alatti autó 110 lóerővel és 170 Nm nyomatékkal nagyon hívogatóan hangzik. A 898 cm3 motorból a beömlő és a vezérlés módosításával csalták elő a többlet teljesítményt, amihez a futóművet is sportosabbra hangolták és az ESP-t is hozzá igazították.
Egy fontos kérdés azonban még hátra van:
  -Mi ez a váltó fiatalok? Talán CVT?
  -Jaj!! Nem!!
  -Talán valami egyéb automata?
  -Nem!!!
  -Hát akkor mi ez?
  -Manuális!!!
   Azért ennek így, ebben a konfigban élményautónak kell lennie. Nagyon klassz a forma is, igazán letisztultak a 17” felnik, jól áll neki a Piment Narancs fényezés, impozáns a kis autó, semmi túlzás, semmi csicsa. És üt a két kipufogó. Ez a kis GT valószínűleg nagyon népszerű lesz, bár ez nagyban függ attól, hogy hová árazza be a Renault. Nálunk jelenleg egy 90 lovas Twingo Intens felszereltséggel 3.900.000 Ft körül kapható mindenféle kedvezmények nélkül. Majd meglátjuk, elvileg év végén kezdik forgalmazni.

You may also read!

Subaru Solterra

Öt csillagos törésteszt a pofás Subaru Solterra-nak – videóval

A Subaru Solterra európai változata öt csillagos minősítést ér el az Euro NCAP biztonsági tesztjén. Ez a Subaru 10.

Read More...
BMW i7

Gyönyörű fotók a BMW i7-ről műkedvelőknek

A vadonatúj BMW i7-es magyarországi piaci bevezetése alkalmából egy különleges fotósorozat készült az Operában az elektromos luxuslimuzinról, mely a

Read More...
üzemanyagár csökkenés

Péntektől újra üzemanyagár csökkenés következik

A mai árcsökkenést december hónapban is üzemanyagár csökkenés követi, a benzin beszerzési ára bruttó 10 forinttal lesz kevesebb péntektől,

Read More...