Dögös méregzsák – Renault Twingo GT

In wtibcars

   110 Le, kevesebb mint 1 tonna és hátul kapar, mi kell még?
   Az új Renault Twingo GT június 23-án debütál a Goodwood Fesztiválon. A kis méregzsákot a Twin’Run koncepció autó ihlette, itt persze csak a múzsa csókjáról beszélhetünk, az egy más kategória a maga 320 lóerős V6-osával. Itt van róla egy kis ízelítő:
    De szériában egy hátsó kerekes egy tonna alatti autó 110 lóerővel és 170 Nm nyomatékkal nagyon hívogatóan hangzik. A 898 cm3 motorból a beömlő és a vezérlés módosításával csalták elő a többlet teljesítményt, amihez a futóművet is sportosabbra hangolták és az ESP-t is hozzá igazították.
Egy fontos kérdés azonban még hátra van:
  -Mi ez a váltó fiatalok? Talán CVT?
  -Jaj!! Nem!!
  -Talán valami egyéb automata?
  -Nem!!!
  -Hát akkor mi ez?
  -Manuális!!!
   Azért ennek így, ebben a konfigban élményautónak kell lennie. Nagyon klassz a forma is, igazán letisztultak a 17” felnik, jól áll neki a Piment Narancs fényezés, impozáns a kis autó, semmi túlzás, semmi csicsa. És üt a két kipufogó. Ez a kis GT valószínűleg nagyon népszerű lesz, bár ez nagyban függ attól, hogy hová árazza be a Renault. Nálunk jelenleg egy 90 lovas Twingo Intens felszereltséggel 3.900.000 Ft körül kapható mindenféle kedvezmények nélkül. Majd meglátjuk, elvileg év végén kezdik forgalmazni.

You may also read!

SKODA ENYAQ iV frissítés

Nem túl elegánsan frissítik a SKODA ENYAQ iV-ot

A Skoda frissíti a már ügyfeleknél lévő Skoda ENYAQ-okat az új ME3 szoftver verzióval. Ez az optimalizált akku menedzsmenttel

Read More...
drágább üzemanyag

Szerdától emelkedik az üzemanyag piaci ára

Szerdától a benzin és a gázolaj piaci ára is emelkedni fog. A benzin esetében ez bruttó 3 forintot jelent

Read More...
Tragacsot vegyenek

Folytatódik a ritka járművekre vadászó család története

A Viasat Explore kalandcsatornán immár 4. évadába kezd a népszerű dokureality, a Tragacsot vegyenek! A sorozat a Mathewson-család autók körül forgó

Read More...