Százmilliós fejlesztések a japán autóipari Shinwa miskolci gyárában

In autóipar, MTI, wtibcars

    Miskolc, 2016. június 30., csütörtök (MTI) – Százmillió forintos nagyságrendben kezdődnek fejlesztések az autóiparban érdekelt japán Shinwa konszern miskolci gyárában, amelynek termékei immár amerikai gyártmányú gépkocsikban is megjelennek – közölte a nyolcszáz, köztük japán és maláj szakembert foglalkoztató Shinwa Magyarország Precíziós Kft. az MTI-vel.

    A tájékoztatás szerint immár tizennyolc éve, hogy a japán cég Miskolcot választotta európai központjának, az eltelt időszakban világszinten elismert lett a borsodi gyártóközpont.
Ma már szinte minden autómárkában megtalálhatók a Shinwa Miskolcon gyártott klímavezérlő- és audio előlapjai és funkcionális gombszettjei, amelyeket vezető európai, ázsiai és amerikai autómárkákba szerelnek be.
Az elmúlt években jelentős beruházások zajlottak a cégnél, számos új fröccsöntő gépet telepítettek, a kezdetekhez képest kapacitásukat megnégyszerezték, és európai viszonylatban is egyedülálló festőegységet hoztak létre, a fejlesztések pedig tovább folytatódnak.
A tájékoztatás kitér arra is, hogy a Shinwa miskolci egysége nem egyszerű összeszerelő üzem, a gyár szakemberei a vevőkkel egyeztetve komoly termék-projekteket készítenek elő, egyedi gyártástechnológiával állítva elő azokat.
A cég dinamikus fejlődési pályára állt, 2014-hez képest tavaly nettó árbevétele ötszáz millió forinttal csaknem 9,2 milliárd forintra nőtt, miközben az üzemi eredmény 172 millió forintról 228 millió forintra emelkedett.

MTI

You may also read!

Peugeot 205

Negyven éves a Peugeot 205

Minden nagy kultúrközösség történetében szerepel egy mitikus alak, aki megmenti népét a fenyegető hanyatlástól, és kiutat mutat a viszontagságok

Read More...
Rebenland Rallye

Mesébe illő környezetben

Nehéz, de annál izgalmasabb ausztriai versenyen van túl a Solid Racing Team Ladás párosa, a Kállai Tamás – Szilassy

Read More...
olcsóbb gázolaj

Péntektől olcsóbb lesz a gázolaj nagyker ára

A Brent olaj árának zuhanása kapcsán nagyobb mértékű üzemanyagár csökkenésre számítottunk, de lássuk a tényeket. Péntektől a benzin nagykereskedelmi

Read More...