Százmilliós fejlesztések a japán autóipari Shinwa miskolci gyárában

In autóipar, MTI, wtibcars

    Miskolc, 2016. június 30., csütörtök (MTI) – Százmillió forintos nagyságrendben kezdődnek fejlesztések az autóiparban érdekelt japán Shinwa konszern miskolci gyárában, amelynek termékei immár amerikai gyártmányú gépkocsikban is megjelennek – közölte a nyolcszáz, köztük japán és maláj szakembert foglalkoztató Shinwa Magyarország Precíziós Kft. az MTI-vel.

    A tájékoztatás szerint immár tizennyolc éve, hogy a japán cég Miskolcot választotta európai központjának, az eltelt időszakban világszinten elismert lett a borsodi gyártóközpont.
Ma már szinte minden autómárkában megtalálhatók a Shinwa Miskolcon gyártott klímavezérlő- és audio előlapjai és funkcionális gombszettjei, amelyeket vezető európai, ázsiai és amerikai autómárkákba szerelnek be.
Az elmúlt években jelentős beruházások zajlottak a cégnél, számos új fröccsöntő gépet telepítettek, a kezdetekhez képest kapacitásukat megnégyszerezték, és európai viszonylatban is egyedülálló festőegységet hoztak létre, a fejlesztések pedig tovább folytatódnak.
A tájékoztatás kitér arra is, hogy a Shinwa miskolci egysége nem egyszerű összeszerelő üzem, a gyár szakemberei a vevőkkel egyeztetve komoly termék-projekteket készítenek elő, egyedi gyártástechnológiával állítva elő azokat.
A cég dinamikus fejlődési pályára állt, 2014-hez képest tavaly nettó árbevétele ötszáz millió forinttal csaknem 9,2 milliárd forintra nőtt, miközben az üzemi eredmény 172 millió forintról 228 millió forintra emelkedett.

MTI

You may also read!

Győr Rally Metabond

Győr Rally Metabond szemmel

Élménybeszámoló az Országos Rally Bajnokság helyszínéről Szerző: Metabond   szeptember 8-10. között a HUMDA Országos Rally Bajnokság keretén belül került megrendezésre

Read More...
árpád hídi baleset

Mi akadályozhatta volna meg az Árpád hídi balesetet?

Az utóbbi tíz év alatt meghétszereződött a 180 kW-nál erősebb autók száma hazánkban, írja a Bank360.hu. Az ilyen autókkal

Read More...
drágább üzemanyag

Péntek előtt tankoljunk!

Nincs megállás az üzemanyagárakban. A benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is emelkedik péntektől, ami várhatóan a kutakon lévő

Read More...
Verified by MonsterInsights