A Renault bemutatta az Alaskant Kolumbiában

In auto

 

A Renault lerántotta a leplett az Alaskanról, az első egy tonnás pick-upjáról, megvolt a bemutató. Ahogy korábban írtam, a koncepcióhoz képest már nem változtattak, de amilyen jól néz ki a pick-up, jó is ez így. A Renault először Kolumbiában kezdi meg az Alaskan forgalmazását, ez volt az oka a bemutató helyszínének.

Renault_80154_global_en

Ami újdonságot megtudhattunk, hogy a pick-upot 2.3-as dci motor mozgatja 150 lóerős teljesítménnyel, azt gondolom, ez mindenre elég.

 Renault_80121_global_en

Érdemes megnézni a kis reklámvideót, amiből kiderül, az Alaskan nem íjjed meg egy kis terepezéstől. Ami még érdekes, valószínűleg nagyon sokat dolgoztak azokon a filmben szereplő napelemeken, amik sötétedéskor is elég áramot termelnek egy település megvilágításához.

You may also read!

Subaru Solterra

Öt csillagos törésteszt a pofás Subaru Solterra-nak – videóval

A Subaru Solterra európai változata öt csillagos minősítést ér el az Euro NCAP biztonsági tesztjén. Ez a Subaru 10.

Read More...
BMW i7

Gyönyörű fotók a BMW i7-ről műkedvelőknek

A vadonatúj BMW i7-es magyarországi piaci bevezetése alkalmából egy különleges fotósorozat készült az Operában az elektromos luxuslimuzinról, mely a

Read More...
üzemanyagár csökkenés

Péntektől újra üzemanyagár csökkenés következik

A mai árcsökkenést december hónapban is üzemanyagár csökkenés követi, a benzin beszerzési ára bruttó 10 forinttal lesz kevesebb péntektől,

Read More...