A világ legerősebb Citroen C3-asa

In auto, bemutató, hír, sport

            Egy hónappal a WRC Monte Carloi futama elött a Citroen bemutatta az új C3 WRC-t Abu Dhabiban. Az új szabályok szerint elkészült versenyautóval indul a Citroen azzal a fegyelemmel, ami a márkának már 96 futam győzelmet és 8 VB címet hozott. A Citroen Total Abu Dhabi WRT négy duót indít a 2017-es WRC-n: Kris Meeke/Paul Nagle, Craig Breen/Scott Martin, Stéphane Lefebvre/Gabin Moreau és Sheikh Khalid Al Qassimi/Chris Patterson ülnek majd a friss, reméljük nem ropgós C3-asokban.

               A Citroen nagyon reméli, hogy 2017-ben folytatni tudja azt a siker sorozatot, ami a Citroent évtizedek óta jellemzi a rallyban és most már a WTCC-ben is.

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights