A Ferrari új F1-ese, az SF70H 100 km-es tesztet futott Fioranoban

In auto, bemutató, hír, sport

A 70-es szám a Ferrari 70 éves különleges történetére utal, az SF a Scuderia Ferrari rövidítése, a hibrid hajtást pedig a “H” jelöli.  A 70-es éveket idéző, látványos olasz zászlót viselő F1 -es autó a filmesek rendelkezésére is állt. Az 56 ezer alkatrészből álló versenygép láthatóan eltér az elődöktől, részint a 2017-es új szabályok, részint pedig a maximális teljesítményre való törekvés miatt.

A Kimi Raikkonen, Sebastian Vettel és Antonio Giovinazzi összeállítású pilóta csapat egy ritka alkalmon vehetett részt a csapat hazai pályáján, ugyanis az idei szezonban már tilos a privát tesztelés. 100 km engedélyezett a promóciós napon, ezen most Raikkonen és Vettel egyenlően osztozott.

A teszt végeztével az összes alkalmazott közelről is megcsodálhatta a versenyautót, amit ezután hivatalos tesztre a Catalunya-i versenypályára szállítanak. Az első négy napos teszt alkalmával Vettel hétfőn és szerdán, Raikkonen pedig kedden és csütörtökön ül volán mögé. A második teszt március 7-én kezdődik majd.

You may also read!

SKODA ENYAQ iV frissítés

Nem túl elegánsan frissítik a SKODA ENYAQ iV-ot

A Skoda frissíti a már ügyfeleknél lévő Skoda ENYAQ-okat az új ME3 szoftver verzióval. Ez az optimalizált akku menedzsmenttel

Read More...
drágább üzemanyag

Szerdától emelkedik az üzemanyag piaci ára

Szerdától a benzin és a gázolaj piaci ára is emelkedni fog. A benzin esetében ez bruttó 3 forintot jelent

Read More...
Tragacsot vegyenek

Folytatódik a ritka járművekre vadászó család története

A Viasat Explore kalandcsatornán immár 4. évadába kezd a népszerű dokureality, a Tragacsot vegyenek! A sorozat a Mathewson-család autók körül forgó

Read More...