A Ferrari új F1-ese, az SF70H 100 km-es tesztet futott Fioranoban

In auto, bemutató, hír, sport

A 70-es szám a Ferrari 70 éves különleges történetére utal, az SF a Scuderia Ferrari rövidítése, a hibrid hajtást pedig a “H” jelöli.  A 70-es éveket idéző, látványos olasz zászlót viselő F1 -es autó a filmesek rendelkezésére is állt. Az 56 ezer alkatrészből álló versenygép láthatóan eltér az elődöktől, részint a 2017-es új szabályok, részint pedig a maximális teljesítményre való törekvés miatt.

A Kimi Raikkonen, Sebastian Vettel és Antonio Giovinazzi összeállítású pilóta csapat egy ritka alkalmon vehetett részt a csapat hazai pályáján, ugyanis az idei szezonban már tilos a privát tesztelés. 100 km engedélyezett a promóciós napon, ezen most Raikkonen és Vettel egyenlően osztozott.

A teszt végeztével az összes alkalmazott közelről is megcsodálhatta a versenyautót, amit ezután hivatalos tesztre a Catalunya-i versenypályára szállítanak. Az első négy napos teszt alkalmával Vettel hétfőn és szerdán, Raikkonen pedig kedden és csütörtökön ül volán mögé. A második teszt március 7-én kezdődik majd.

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights