Rövid hírek – Fájó búcsú és Ferrari

In hír

2017.05.23-án súlyos betegségben elhunyt Sir Roger Moore, az ikonikus filmsztár, aki többek között James Bondot is többször alakította. Az Aston Martin a Twitteren nyilvánította részvétét a család felé.

Rövid hírek

A Ferrari két kategóriában is győzni tudott a Trofeo Ludovico Scarfiotti versenyen Sarnanoban. A GT3 kategóriában az AB Motorsport színeiben egy 458 Italia volánjánál Lucio Peruggini, a GT osztályban pedig Luca Gaetaniegy egy 458 Challenge EVO-val a Vimotorsport színeiben győzött.

Rövid hírek

A Skoda Superb sok új extrát kap. Ilyen többek között az automatikus vész hívó, a masszírozós vezető ülés, az automatikus manőverező asszisztens vagy az új infotainment 9,2 colos képernyővel.

Rövid hírek

Az új Renault Megane R.S. megfutotta bemutatkozó körét Monaco F1 pályáján. Az autót egyébként a Frankfurti Autókiállításon mutatják be és 2018 első negyedévében kezdik forgalmazni.

You may also read!

Peugeot 205

Negyven éves a Peugeot 205

Minden nagy kultúrközösség történetében szerepel egy mitikus alak, aki megmenti népét a fenyegető hanyatlástól, és kiutat mutat a viszontagságok

Read More...
Rebenland Rallye

Mesébe illő környezetben

Nehéz, de annál izgalmasabb ausztriai versenyen van túl a Solid Racing Team Ladás párosa, a Kállai Tamás – Szilassy

Read More...
olcsóbb gázolaj

Péntektől olcsóbb lesz a gázolaj nagyker ára

A Brent olaj árának zuhanása kapcsán nagyobb mértékű üzemanyagár csökkenésre számítottunk, de lássuk a tényeket. Péntektől a benzin nagykereskedelmi

Read More...