Rövid hírek – Fájó búcsú és Ferrari

In hír

2017.05.23-án súlyos betegségben elhunyt Sir Roger Moore, az ikonikus filmsztár, aki többek között James Bondot is többször alakította. Az Aston Martin a Twitteren nyilvánította részvétét a család felé.

Rövid hírek

A Ferrari két kategóriában is győzni tudott a Trofeo Ludovico Scarfiotti versenyen Sarnanoban. A GT3 kategóriában az AB Motorsport színeiben egy 458 Italia volánjánál Lucio Peruggini, a GT osztályban pedig Luca Gaetaniegy egy 458 Challenge EVO-val a Vimotorsport színeiben győzött.

Rövid hírek

A Skoda Superb sok új extrát kap. Ilyen többek között az automatikus vész hívó, a masszírozós vezető ülés, az automatikus manőverező asszisztens vagy az új infotainment 9,2 colos képernyővel.

Rövid hírek

Az új Renault Megane R.S. megfutotta bemutatkozó körét Monaco F1 pályáján. Az autót egyébként a Frankfurti Autókiállításon mutatják be és 2018 első negyedévében kezdik forgalmazni.

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights