Skandináviában a Lexus a nyerő

In hír
Skandináviában a Lexus

A Lexus idén hatodik alkalommal nyerte meg zsinórban az Autoindex elégedettségi felmérését Svédországban és Norvégiában. A felmérés során Norvégiában 15934, Svédországban pedig több mint 15.000 véletlenszerűen kiválasztott autótulajdonost kérdeztek meg. A felmérés 23 gyártót fedett le, az autóknak pedig 2010 és 2016 közötti vásárlásúnak kellett lennie.

 

Trón követelők

Érdekes, hogy nem a Volvo vitte el a prímet. Azt hiszem, bele kell kalkulálni, hogy a Volvónál az új érát nyitó XC 90 2015-ben jelent meg. Itt pedig a vizsgált időszak 2010 és 2016 közé esik. De semmiképpen nem akarom a Lexus érdemeit csökkenteni, de valószínűleg van azért trón követelő.

Egyébként Norvégiában a felmérés második helyezettje a BMW lett, a Volvo pedig a harmadik. Dániában viszont a BMW a győztes, második a Mercedes és harmadik a Volvo. Itt a Lexus nem lett dobogós.

You may also read!

Peugeot 205

Negyven éves a Peugeot 205

Minden nagy kultúrközösség történetében szerepel egy mitikus alak, aki megmenti népét a fenyegető hanyatlástól, és kiutat mutat a viszontagságok

Read More...
Rebenland Rallye

Mesébe illő környezetben

Nehéz, de annál izgalmasabb ausztriai versenyen van túl a Solid Racing Team Ladás párosa, a Kállai Tamás – Szilassy

Read More...
olcsóbb gázolaj

Péntektől olcsóbb lesz a gázolaj nagyker ára

A Brent olaj árának zuhanása kapcsán nagyobb mértékű üzemanyagár csökkenésre számítottunk, de lássuk a tényeket. Péntektől a benzin nagykereskedelmi

Read More...