Ferrari SUV?

In hír
Ferrari SUV

Nem építünk terepjárót, nem kell nekünk crossover, mondja évek óta a Ferrari. Aztán most mégis valami megváltozott.

„Jó eséllyel lesz, de a Ferrari egyéni stílusában” – így mentette a menthetőt Sergio Marchionne elnök-vezérigazgató, amikor újságíróknak egy konferencia-beszélgetés során a márka tervezett szabadidőjárművére kérdeztek rá. „Túlságosan nagy a piac, hívogat bennünket, és rengeteg ügyfelünk van, aki bármit megadna azért, hogy Ferrari márkájú, de crossover hangulatú gépkocsija lehessen.”

Miért is lepődne meg az ember azon, hogy a szabadidőjármű piacból kimaradó utolsó mohikán is elesni készül, hiszen az Aston Martintól a Lamborghinin keresztül a Rolls-Royce-ig mindenki feladta elveit a busás haszon reményében.

A projektet állítólag 2018 elején fogja hivatalosan bejelenteni a Ferrari a következő ötéves tervének bemutatása apropóján. Ahogy a Lamborghini, a Ferrari is forgalma megkétszereződésével számolhat, ha valóban megépíti szabadidőjárművét.

You may also read!

Peugeot 205

Negyven éves a Peugeot 205

Minden nagy kultúrközösség történetében szerepel egy mitikus alak, aki megmenti népét a fenyegető hanyatlástól, és kiutat mutat a viszontagságok

Read More...
Rebenland Rallye

Mesébe illő környezetben

Nehéz, de annál izgalmasabb ausztriai versenyen van túl a Solid Racing Team Ladás párosa, a Kállai Tamás – Szilassy

Read More...
olcsóbb gázolaj

Péntektől olcsóbb lesz a gázolaj nagyker ára

A Brent olaj árának zuhanása kapcsán nagyobb mértékű üzemanyagár csökkenésre számítottunk, de lássuk a tényeket. Péntektől a benzin nagykereskedelmi

Read More...