Frankfurtban ott lesz a frissített KIA Sorento

In bemutató
frissített KIA Sorento

A KIA gárdája megadta a módját a ráncfelvarrásnak. A hét személyes zászlóshajó jól fogyott Európában, meghálálja a törődést.

A külső

Átrajzolták az első és hátsó lökhárítókat a frissített KIA Sorento-n. Újjak a LED -es fényszórók és hátsó lámpák. Illetve a nagy márkaarc hűtőrács kapott sötét, fémes bevonatot. Van két új fényezés: a Rich Espresso barna és a Gravity kék, plusz bővült az alufelni kínálat 17 colostól egészen 19-esig.

frissített KIA Sorento

A belső

Belül a legfeltűnőbb változás az új kormány. Megújult a műszerfal és a légkondi LCD-je. Az anyaghasználat feljebb kalibrálásával igyekeztek növelni a prémium érzetet. Van itt még 8,0 colos érintőképernyő az infotainment rendszer részeként. Illetve iPhone és Android integráció, TomTom navigáció és a telefonokhoz indukciós töltő is rendelkezésre áll.

Új nyolcsebességes autómata váltó

A 2,2-es dizelek megkapták a KIA saját fejlesztésű nyolcsebességes autómatáját, aminek van Eco, Comfort, Sport és Smart módja. A módozatok a kormány rásegítésének mértékét is befolyásolják. A Smart mód egyfajta tanuló mód. A sofőr vezetési szokásai alapján választ a másik három mód közül.

frissített KIA Sorento

 

Sportosabb Sorento: GT Line

A GT Line felszereltség egy kicsit sportosabb külsőt kölcsönöz a Sorentónak. LED-es ködfényszórók, vörös féknyergek és vaskosabb küszöbök, a dizeleknél dupla króm kipufogóvég jelzi a GT-séget.

Belül GT Line logós fekete bőrülések, a kormány mögött váltófülek, illetve a műszereket keretező szatén krómgyűrűk jelzik, ez egy más felszereltség.

Biztonság

Újdonság a DRIVE WISE ADAS (Fejlett Sofőr Támogató Rendszer). Ennek része a fáradságérzékelő, a sávtartó asszisztens, a fényszóróasszisztens és a LED-es fényszóró aktív kanyarvilágítással.

Zene füleimnek

A KIA Sorento 640 wattos Harman/Kardon hifit kapott. A 10 hangszórós térhatású surround rendszer igazán jól szólhat. A Clari-Fi technológia pedig újraalkotja a digitális MP3 tömörítési folyamatban elveszett, rossz, hiányos jeleket és ezzel csúcsminőségű digitális zenehallgatást tesz lehetővé. A QuantumLogic Surround Sound technológia az eredeti felvételből eltávolítja a szükséges jeleket, majd ezeket újszerűen felépítve, többdimenziós hangszínpadot hoz létre. A végeredmény kristálytiszta, részletekben gazdag, kifinomult hangzású lejátszás.

frissített KIA Sorento

 

A frissült Sorento értékesítése 2017 utolsó negyedévéban indul. A garancia itt is 7 év vagy 150.000 km.

You may also read!

rally 2022 felfedezettje

Egy álmot élek meg!

Tegnap volt az Érd Arénában a Magyar Rally Országos Bajnokság 2022 Díjkiosztó Ünnepsége, ahol kategóriádban 3. helyen zártad a

Read More...
olcsóbb üzemanyag

Szerdától ismét csökkennek az üzemanyagárak

A novemberi hónap utolsó napján is csökkennek a hazai üzemanyagárak. A beszerzési árat tekintve a benzin bruttó 11 forinttal

Read More...
BMW 3.0 CSL

Az 50 éves BMW M Gmbh a BMW 3.0 CSL-lel ünnepel

A limitált verzióból 50 darab készül három hónap alatt gondos odafigyeléssel, sok kézi munkával. Az utastér szénszál-erősítésű műanyagból készül

Read More...