Frankfurtban ott lesz a frissített KIA Sorento

In bemutató
frissített KIA Sorento

A KIA gárdája megadta a módját a ráncfelvarrásnak. A hét személyes zászlóshajó jól fogyott Európában, meghálálja a törődést.

A külső

Átrajzolták az első és hátsó lökhárítókat a frissített KIA Sorento-n. Újjak a LED -es fényszórók és hátsó lámpák. Illetve a nagy márkaarc hűtőrács kapott sötét, fémes bevonatot. Van két új fényezés: a Rich Espresso barna és a Gravity kék, plusz bővült az alufelni kínálat 17 colostól egészen 19-esig.

frissített KIA Sorento

A belső

Belül a legfeltűnőbb változás az új kormány. Megújult a műszerfal és a légkondi LCD-je. Az anyaghasználat feljebb kalibrálásával igyekeztek növelni a prémium érzetet. Van itt még 8,0 colos érintőképernyő az infotainment rendszer részeként. Illetve iPhone és Android integráció, TomTom navigáció és a telefonokhoz indukciós töltő is rendelkezésre áll.

Új nyolcsebességes autómata váltó

A 2,2-es dizelek megkapták a KIA saját fejlesztésű nyolcsebességes autómatáját, aminek van Eco, Comfort, Sport és Smart módja. A módozatok a kormány rásegítésének mértékét is befolyásolják. A Smart mód egyfajta tanuló mód. A sofőr vezetési szokásai alapján választ a másik három mód közül.

frissített KIA Sorento

 

Sportosabb Sorento: GT Line

A GT Line felszereltség egy kicsit sportosabb külsőt kölcsönöz a Sorentónak. LED-es ködfényszórók, vörös féknyergek és vaskosabb küszöbök, a dizeleknél dupla króm kipufogóvég jelzi a GT-séget.

Belül GT Line logós fekete bőrülések, a kormány mögött váltófülek, illetve a műszereket keretező szatén krómgyűrűk jelzik, ez egy más felszereltség.

Biztonság

Újdonság a DRIVE WISE ADAS (Fejlett Sofőr Támogató Rendszer). Ennek része a fáradságérzékelő, a sávtartó asszisztens, a fényszóróasszisztens és a LED-es fényszóró aktív kanyarvilágítással.

Zene füleimnek

A KIA Sorento 640 wattos Harman/Kardon hifit kapott. A 10 hangszórós térhatású surround rendszer igazán jól szólhat. A Clari-Fi technológia pedig újraalkotja a digitális MP3 tömörítési folyamatban elveszett, rossz, hiányos jeleket és ezzel csúcsminőségű digitális zenehallgatást tesz lehetővé. A QuantumLogic Surround Sound technológia az eredeti felvételből eltávolítja a szükséges jeleket, majd ezeket újszerűen felépítve, többdimenziós hangszínpadot hoz létre. A végeredmény kristálytiszta, részletekben gazdag, kifinomult hangzású lejátszás.

frissített KIA Sorento

 

A frissült Sorento értékesítése 2017 utolsó negyedévéban indul. A garancia itt is 7 év vagy 150.000 km.

You may also read!

elektromos Toyota Hiace

Elektromos hajtással térhet vissza Európába a Toyota Hiace

A Toyota Auto Body, a Toyota 1945-ben alapított haszonjármű-részlege a 2023-as Japán Mobilitási Kiállításon leplezte le a hatodik generációs

Read More...
villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Verified by MonsterInsights