Több, mint 10000 hálózatról tölthető BMW fogyott szeptemberben

In hír
10000 hálózatról tölthető BMW

A BMW 2017-ben eddig az i3, i8, az iPerformance modellek és a Mini Cooper S E Countryman ALL4 -ból 68.687 darabot adott el.

Összességében világszerte 1.537.497 BMW és Mini autót értékesítettek. Tehát eladásaik 4,46 százalékát teszik ki az elektromos és hibrid autók.

Csak szeptemberben 10.786 ügyfelük vásárolt elektromos vagy hibrid BMW-t vagy Minit. Ehhez képest a teljes értékesített mennyiség 239.764 darab volt szeptemberben. Így akkor 4,49 százalékát tette ki az eladásoknak a környezetbarát modellek értékesítése.

10000 hálózatról tölthető BMW

A húzó modell a BMW 530e iPerformance plug-in hibrid – amiről itt írtunk korábban. Ebben egy négy hengeres benzinmotor és egy elektromotor ad le együtt 252 lóerőt. Ez a modell elvi síkon 2 litert fogyaszt. Az ilyen modellek sok helyen kedvezményt és ingyenes parkolást jelentenek, de még sincs ott a kockázat, hogy ha lemerült az akksi, nem tudunk tovább menni.

Tehát a nagy mennyiség még mindig inkább a plug-in hibridekből fogy. Ahogy korábban írtuk, itthon ebben az évben 95 db i3 és 10 db i8 fogyott.

10000 hálózatról tölthető BMW

You may also read!

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...

Fedezd fel a világot: bemutatkozik az új Harley-Davidson Pan America és Pan America Special

Ellenállónak építve, felfedezéshez fejlesztve, kalandokra tervezve - a Pan America a Harley-Davidson vadonatúj, “fedezz fel mindent” motorkerékpárja azoknak, akik

Read More...