Forma 1 a szobában – F1 2017 Special Edition

In Ajánló

Nyáron jelent meg a Codemasters F1 2017 Special Edition változata. Kíváncsi voltam, mit fejlődött a számítógépes játékok világa az elmúlt 20 évben, ami nekem kimaradt.

Gondoltam, megnézek pár tesztet a Youtube-on. Egyből találtam is egy hosszú magyar videót, de az annak trágársága miatt nézhetetlen volt. Nem tudom, miért gondolja valaki, hogy ezzel növeli egy videó színvonalát. Főleg azért, mert egy számítógépes játékot sok gyerek is megkap.

De aztán találtam igen színvonalas gyári videót, ahol a gyártó dizájnere, David Greco tolja végig a Brazil GP-t egy McLaren MP4/4 -el. Azt kell mondanom, ez a játék, ha megfelelő hardware van alatta, egyszerűen lenyűgöző. Persze, a komoly gamerek fejében már fel sem merül, hogy mondjuk billentyűzettel próbálkozzanak – ez a mi időnkben még gyakori volt. Itt már a fizika magas fokú élethűsége miatt az irányítás csak komoly kormány szettel lehetséges.

Elképesztő a grafika részletessége. De amikor például szembe süt a nap, az egészen szemet gyönyörködtető, szinte már művészi. A hang effektek is valósághűek és még élvezetesebbé teszik a játékot.

Az F1 2017 Special Edition – ami itt be is szerezhető  – az alap játékhoz képest annyiban több, vagy másabb, hogy itt a karrier mód 10 évet ölel fel és van lehetőség régi járgányokkal is csapatni. A multiplayer lehetőségek is bővültek.

Az ajánlott hardware i5-ös proci és 8 GB memória és egy 4 GB-os videókártya. Régen a gépünkben nem volt ennyi memória, de még merevlemez sem…

(X)

You may also read!

Peugeot 205

Negyven éves a Peugeot 205

Minden nagy kultúrközösség történetében szerepel egy mitikus alak, aki megmenti népét a fenyegető hanyatlástól, és kiutat mutat a viszontagságok

Read More...
Rebenland Rallye

Mesébe illő környezetben

Nehéz, de annál izgalmasabb ausztriai versenyen van túl a Solid Racing Team Ladás párosa, a Kállai Tamás – Szilassy

Read More...
olcsóbb gázolaj

Péntektől olcsóbb lesz a gázolaj nagyker ára

A Brent olaj árának zuhanása kapcsán nagyobb mértékű üzemanyagár csökkenésre számítottunk, de lássuk a tényeket. Péntektől a benzin nagykereskedelmi

Read More...