Az evo Magazin szerint is a Bugatti Chiron az “Év Hypersportkocsija”

In hír
Bugatti Chiron az "Év Hypersportkocsija"

Idén az evo Magazin a Bugatti Chiron-t választotta az Év Hypersportkocsijává. A megújult brit szaklap zsűrije a következőképpen nyilatkozot:

„A Chiron nem fér bele a szokványos szupersportkocsi vagy hypersportkocsi meghatározásba. Nincsenek megfelelő szavak, amik jól leírnák, milyen elképzelhetetlen, de mégis teljesen kezelhető teljesítmény várja a parancsunkat. Mi lehetséges? Mi ésszerű? Mi marginális? És mi az, ami egyszerűen őrültség? Ez az autó átformálja a gondolkodásodat.”

Bugatti Chiron az "Év Hypersportkocsija"

Idén az evo Magazin 19. alkalommal ítélte oda az Év Autója díjat. Az „Év Hypersportkocsija” díj viszont teljesen új és kifejezetten a Chiron miatt hozták létre.

Ahogy korábban írtuk, a BBC TopGear magazinja is a Chiron-t választotta az „Év Hypersportkocsijává”. Tehát az ülés problémája miatti visszahívás nem szegte kedvét az autós újságíroknak a Bugatti Chiron-nal kapcsolatban, illetve az eladások sem csappantak meg. 

You may also read!

Peugeot 205

Negyven éves a Peugeot 205

Minden nagy kultúrközösség történetében szerepel egy mitikus alak, aki megmenti népét a fenyegető hanyatlástól, és kiutat mutat a viszontagságok

Read More...
Rebenland Rallye

Mesébe illő környezetben

Nehéz, de annál izgalmasabb ausztriai versenyen van túl a Solid Racing Team Ladás párosa, a Kállai Tamás – Szilassy

Read More...
olcsóbb gázolaj

Péntektől olcsóbb lesz a gázolaj nagyker ára

A Brent olaj árának zuhanása kapcsán nagyobb mértékű üzemanyagár csökkenésre számítottunk, de lássuk a tényeket. Péntektől a benzin nagykereskedelmi

Read More...