Tavasztól tisztább BMW-k jönnek

In hír

Tisztább lesz több dízel üzemű BMW modell, illetve a benzinmotorok között is tovább bővül a részecskeszűrővel felszereltek palettája.

Tavasztól a a BMW 1-es, 2-es, 3-as és 4-es modellek és az X1-esek dízel változatai alap felszereltségként megkapják a BMW BluePerformance  technológiát, ami magába foglalja az AdBlue adalékanyag-befecskendezéssel dolgozó SCR rendszert (Selective Catalytic Reduction – Szelektív Katalitikus Redukció). A benzinmotorok között újabbak kapják meg a részecskeszűrőt, ami szintén emisszió csökkenést eredményez.

Bővülnek a ConnectedDrive szolgáltatásai

Szintén 2018 tavaszától az autó rendszeréhez csatlakoztatott okostelefonnal már bekapcsolható lesz az első nappali menetfény, a belső levegőkeringetés és az ajtók zárai is aktiválhatók lesznek. És ami még nagyon fontos ( 😊 ), a kiválasztott mozikba is képes jegyet foglalni.

You may also read!

Peugeot 205

Negyven éves a Peugeot 205

Minden nagy kultúrközösség történetében szerepel egy mitikus alak, aki megmenti népét a fenyegető hanyatlástól, és kiutat mutat a viszontagságok

Read More...
Rebenland Rallye

Mesébe illő környezetben

Nehéz, de annál izgalmasabb ausztriai versenyen van túl a Solid Racing Team Ladás párosa, a Kállai Tamás – Szilassy

Read More...
olcsóbb gázolaj

Péntektől olcsóbb lesz a gázolaj nagyker ára

A Brent olaj árának zuhanása kapcsán nagyobb mértékű üzemanyagár csökkenésre számítottunk, de lássuk a tényeket. Péntektől a benzin nagykereskedelmi

Read More...