Mazda finomságok Genfre

In bemutató
Mazda finomságok Genfre

A Mazda több finomságot visz el a 88. Genfi Autószalonra. Bemutatkozik az új/frissített Mazda 6 Wagon, azaz a gyönyörű vonalvezetésű kombi. Itt lesz az európai premierje a frissített 6-os szedánnak. Illetve ide is eljön a csodaszép Mazda VISION Coupe és a KAI Concept. Illetve megtapogatható lesz az új SKYACTIVE-X benzinmotor.

Mazda finomságok Genfre
Mazda 6 Wagon

A ráncfelvarrott 6-osban ügyeltek a minőségi részletekre és finomítottak a külső dizájnon.

Mazda finomságok Genfre
Mazda 6 Wagon belső

Újak az ülések és fejlesztették a SKYACTIVE erőforrásokat is. Kapott még 360 fokos kameranézetet és intelligens sebesség tartó segédet is.

A Mazda VISION COUPE (kezdő kép) méltán nyerte el az „Év legszebb koncepció autója” címet. Igazán kifejező példája a hangzatos nevű és elegáns, de mégis dinamikus vonalvezetésű KODO dizájnnak.

Mazda finomságok Genfre
Mazda KAI Concept

A KAI jelentése „úttörő”. Tehát a kompakt hatchback a Mazda jövőbeli márkaarculatát hivatott előrevetíteni. Ebbe beletartozik a SKYACTIVE-Jármű felépítés is, amelynek lényege a tökéletes kapcsolat az autó és sofőr között. És persze a SKYACTIVE-X motor sem maradhat ki az összképből.

Mazda finomságok Genfre
Mazda SKYACTIVE-X

A SKYACTIVE-X motor forradalmi újdonsága, hogy kombinálja a dízel motorok nyomásra történő robbanását a benzineseknél használt gyújtógyertyával. Ezt a metódust Gyújtógyertyával Kontrollált Nyomásos Gyújtásnak (SPCCI) nevezik. Azt írják, hogy ötvözi a benzinesek magasabb fordulaton való hatékonyságát és tisztább üzemét a dízelek alacsony fordulaton való gyorsabb reakciójával és takarékosságával.

A Genfi Autószalon a nagyközönség számára 2018 március 8 és 18 között lesz látogatható.

 

You may also read!

Elmúlt a VW botrány hatása

Hol van már a dízelbotrány?
Az autóeladási adatok azt mutatják, hogy a Volkswagen emissziós botrányának hatása elmúlt, a

Read More...
Hyundai Sonata Prototípus napelemmel a tetején

Hyundai Sonata Prototípus napelemmel a tetején

A következő generációs Hyundai Sonata prototípusát már tesztelik a dél-koreai utakon. Bár ez magában is hír, a meglesett

Read More...
Peugeot 5008 lett a legjobb vontató

A Peugeot 5008 lett a legjobb vontató

A brit Towing Car of the Year díjátadón kategóriaelsőnek választották meg a Peugeot új generációs szabadidőjárművét. Komoly próbákat

Read More...

Mobile Sliding Menu

Oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény növelése érdekében. További információkat itt találhat. Elfogadom, Nem fogadom el
424