Skoda SUV Kínának – ilyen lett

In bemutató
Skoda SUV Kínának

Bemutatták élőben az új Skoda SUv-ot, amit Kínának szánnak. A neve Skoda Kamiq és a Pekingi Cseh Nagykövetségen hullott le róla a lepel és hát nem lett szép.

 

Skoda SUV Kínának

 

A Kamiq 4,390 mm hosszú, 1,781 mm széles és 1,593 mm magas. A tengelytávja pedig 2,610 mm. A hajtásról 1,5 literes benzines erőforrás gondoskodik 81 kW (109 LE) teljesítménnyel és 150 Nm nyomatékkal. A hajtást automataváltó juttatja el a kerekekig.

Ennyit a technikáról. De hát a küslő. Lehet, hogy csak élőben nem adja ki, de a széria példányt egy lapon sem lehet említeni a korábban közölt skiccekkel.

Skoda SUV Kínának

És nem csak a hatalmas kerekek miatt. Egyszerűen annak sokkal jobbak voltak az arányai. Például a hátulja annak kifejezetten sportos volt. Ennek az autónak inkább egy régi Austin taxira emlékeztet a hátsó része oldalról. Lehet, hogy Kínában ez a menő, de nem biztos. Majd az eladási statisztikák megmondják. Szerintem nem szép, esetleg messziről.

Emlékszem, az Aranyoskám című filmben volt egy ilyen poén. Az operatőrnek mondták, hogy hátráljon, hogy jól nézzen ki. Erre a válasz:

Clevelandig elég lesz?

Skoda SUV Kínának

You may also read!

Autóipari beruházás Érden

Érden építi fel új központját és tesztbázisát a járműipari AVL Autókut Kft.
Tovább bővíti magyarországi tevékenységét az AVL

Read More...
Mini ritkaság a kalapács alatt

Mini ritkaság a kalapács alatt

Egy szerencsés gyűjtő egy különleges Mini megszerzésével ünnepelheti a márka 60. születésnapját. A jövő hónapban árverésre kerülő Mini Cooper ritkaság egy igazi gyöngyszem.

Read More...
Nagyon megy az új Suzuki Jimny

Nagyon megy az új Suzuki Jimny

Bár még nem teszteltük, a nyugat-európai érdeklődők és a japán értékesítési adatok számát látva sikeres az új Suzuki Jimny.

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu