Skoda SUV Kínának – ilyen lett

In bemutató
Skoda SUV Kínának

Bemutatták élőben az új Skoda SUv-ot, amit Kínának szánnak. A neve Skoda Kamiq és a Pekingi Cseh Nagykövetségen hullott le róla a lepel és hát nem lett szép.

 

Skoda SUV Kínának

 

A Kamiq 4,390 mm hosszú, 1,781 mm széles és 1,593 mm magas. A tengelytávja pedig 2,610 mm. A hajtásról 1,5 literes benzines erőforrás gondoskodik 81 kW (109 LE) teljesítménnyel és 150 Nm nyomatékkal. A hajtást automataváltó juttatja el a kerekekig.

Ennyit a technikáról. De hát a küslő. Lehet, hogy csak élőben nem adja ki, de a széria példányt egy lapon sem lehet említeni a korábban közölt skiccekkel.

Skoda SUV Kínának

És nem csak a hatalmas kerekek miatt. Egyszerűen annak sokkal jobbak voltak az arányai. Például a hátulja annak kifejezetten sportos volt. Ennek az autónak inkább egy régi Austin taxira emlékeztet a hátsó része oldalról. Lehet, hogy Kínában ez a menő, de nem biztos. Majd az eladási statisztikák megmondják. Szerintem nem szép, esetleg messziről.

Emlékszem, az Aranyoskám című filmben volt egy ilyen poén. Az operatőrnek mondták, hogy hátráljon, hogy jól nézzen ki. Erre a válasz:

Clevelandig elég lesz?

Skoda SUV Kínának

You may also read!

KONNECT – A VW csoport új kampusza Tel Avivban

KONNECT – A VW csoport új kampusza Tel Avivban

KONNECT a VW csoport új kampusza Tel Avivban Hivatalosan is megnyitott a Konnect, a Volkswagen csoport új kampusza Tel-Avivban. Az ünnepélyes megnyitón Izrael részéről Eli Cohen gazdasági miniszter, míg a VW Group részéről az igazgatóság két prominens tagja vett részt.

Read More...
új Opel Corsa GSI

Kiderült, mit tud az új Opel Corsa GSI

Nyáron érkezik a Corsa GSI, amint korábban írtuk, az 1.4-es turbós motorral. De nem 140, hanem 150 lóerővel

Read More...
kínai autóimport

Felélénkülhet a kínai autóimport – Kína 15 %-ra mérsékeli az autók import vámját

Kína jelentősen mérsékelni fogja az autókat és alkatrészeiket sújtó vámot, nagyobb mozgásteret adva a nagy autógyáraknak a világ

Read More...

Mobile Sliding Menu