Skoda SUV Kínának – ilyen lett

In bemutató
Skoda SUV Kínának

Bemutatták élőben az új Skoda SUv-ot, amit Kínának szánnak. A neve Skoda Kamiq és a Pekingi Cseh Nagykövetségen hullott le róla a lepel és hát nem lett szép.

 

Skoda SUV Kínának

 

A Kamiq 4,390 mm hosszú, 1,781 mm széles és 1,593 mm magas. A tengelytávja pedig 2,610 mm. A hajtásról 1,5 literes benzines erőforrás gondoskodik 81 kW (109 LE) teljesítménnyel és 150 Nm nyomatékkal. A hajtást automataváltó juttatja el a kerekekig.

Ennyit a technikáról. De hát a küslő. Lehet, hogy csak élőben nem adja ki, de a széria példányt egy lapon sem lehet említeni a korábban közölt skiccekkel.

Skoda SUV Kínának

És nem csak a hatalmas kerekek miatt. Egyszerűen annak sokkal jobbak voltak az arányai. Például a hátulja annak kifejezetten sportos volt. Ennek az autónak inkább egy régi Austin taxira emlékeztet a hátsó része oldalról. Lehet, hogy Kínában ez a menő, de nem biztos. Majd az eladási statisztikák megmondják. Szerintem nem szép, esetleg messziről.

Emlékszem, az Aranyoskám című filmben volt egy ilyen poén. Az operatőrnek mondták, hogy hátráljon, hogy jól nézzen ki. Erre a válasz:

Clevelandig elég lesz?

Skoda SUV Kínának

You may also read!

Csodás Skodák a Silvrettán

Csodás Skodák a Silvrettán

Két ŠKODA is teljesítette a Silvretta Classic Rally Montafon 2018-as versenyét, a maga 650 km hosszával, alpesi körülmények

Read More...
új Opel Corsa GSi

Már kapható az új Opel Corsa GSi

Az első GSi Opel a Manta GSi volt. Ki ne emlékezne a Manta-Manta című filmre? Ki ne? Aki

Read More...
HONDA HR-V 2019

Itt vannak az első részletek a HONDA HR-V 2019-es változatáról

A Honda megmutatta a 2019-es HR-V-t. A megújult külsejű SUV nem a legszebb a piacon, de nem is

Read More...

Mobile Sliding Menu

Oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény növelése érdekében. További információkat itt találhat. Elfogadom, Nem fogadom el
412