A Honda Civic Type R rekordidőt futott Magny-Cours-ban

In hír
Honda Civic Type R rekordidőt futott

A Honda Civic Type R egy nagyon jól sikerült hothatch. És a Nordscleifen eddig is tartotta az elsőkerekesek rekordját. Most a Magny-Cours versenypályán is bizonyított: 2:1:51-es idő komoly eredmény.

A rekord kör után Esteban Guerrieri WTCR pilóta így nyilatkozott: „A Type R-ben a legjobb dolog, hogy bízhatsz benne. Nagyon reszponzív, jó visszajelzéseket ad. Az emberek a Type R-t a legerősebb hothatchnek tartják és ma bebizonyítottuk, hogy ez igaz is.

 

Honda Civic Type R rekordidőt futott

 

De a Honda itt nem áll meg. Ugyanis ez már a „Type R Challenge” része, ami azt jelenti, hogy összesen öt legendás európai pályán akarnak rekordot dönteni a 320 lóerős, 400 Nm cúcsnyomatékú Type R-rel. Ahogy az előző szériával már bevették az Estoril, Hungaroring, Silverstone és Spa-Francorchamps pályákat, a „Type-R Challenge” keretében az új Type-R-t is meghajtják és reményeik szerint rekordot is döntenek a felsorolt versenypályákon.

You may also read!

Csodás Skodák a Silvrettán

Csodás Skodák a Silvrettán

Két ŠKODA is teljesítette a Silvretta Classic Rally Montafon 2018-as versenyét, a maga 650 km hosszával, alpesi körülmények

Read More...
új Opel Corsa GSi

Már kapható az új Opel Corsa GSi

Az első GSi Opel a Manta GSi volt. Ki ne emlékezne a Manta-Manta című filmre? Ki ne? Aki

Read More...
HONDA HR-V 2019

Itt vannak az első részletek a HONDA HR-V 2019-es változatáról

A Honda megmutatta a 2019-es HR-V-t. A megújult külsejű SUV nem a legszebb a piacon, de nem is

Read More...

Mobile Sliding Menu

Oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény növelése érdekében. További információkat itt találhat. Elfogadom, Nem fogadom el
486