A Honda Civic Type R rekordidőt futott Magny-Cours-ban

In hír
Honda Civic Type R rekordidőt futott

A Honda Civic Type R egy nagyon jól sikerült hothatch. És a Nordscleifen eddig is tartotta az elsőkerekesek rekordját. Most a Magny-Cours versenypályán is bizonyított: 2:1:51-es idő komoly eredmény.

A rekord kör után Esteban Guerrieri WTCR pilóta így nyilatkozott: „A Type R-ben a legjobb dolog, hogy bízhatsz benne. Nagyon reszponzív, jó visszajelzéseket ad. Az emberek a Type R-t a legerősebb hothatchnek tartják és ma bebizonyítottuk, hogy ez igaz is.

 

Honda Civic Type R rekordidőt futott

 

De a Honda itt nem áll meg. Ugyanis ez már a „Type R Challenge” része, ami azt jelenti, hogy összesen öt legendás európai pályán akarnak rekordot dönteni a 320 lóerős, 400 Nm cúcsnyomatékú Type R-rel. Ahogy az előző szériával már bevették az Estoril, Hungaroring, Silverstone és Spa-Francorchamps pályákat, a „Type-R Challenge” keretében az új Type-R-t is meghajtják és reményeik szerint rekordot is döntenek a felsorolt versenypályákon.

You may also read!

Autóipari beruházás Érden

Érden építi fel új központját és tesztbázisát a járműipari AVL Autókut Kft.
Tovább bővíti magyarországi tevékenységét az AVL

Read More...
Mini ritkaság a kalapács alatt

Mini ritkaság a kalapács alatt

Egy szerencsés gyűjtő egy különleges Mini megszerzésével ünnepelheti a márka 60. születésnapját. A jövő hónapban árverésre kerülő Mini Cooper ritkaság egy igazi gyöngyszem.

Read More...
Nagyon megy az új Suzuki Jimny

Nagyon megy az új Suzuki Jimny

Bár még nem teszteltük, a nyugat-európai érdeklődők és a japán értékesítési adatok számát látva sikeres az új Suzuki Jimny.

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu