A Honda Civic Type R rekordidőt futott Magny-Cours-ban

In hír
Honda Civic Type R rekordidőt futott

A Honda Civic Type R egy nagyon jól sikerült hothatch. És a Nordscleifen eddig is tartotta az elsőkerekesek rekordját. Most a Magny-Cours versenypályán is bizonyított: 2:1:51-es idő komoly eredmény.

A rekord kör után Esteban Guerrieri WTCR pilóta így nyilatkozott: „A Type R-ben a legjobb dolog, hogy bízhatsz benne. Nagyon reszponzív, jó visszajelzéseket ad. Az emberek a Type R-t a legerősebb hothatchnek tartják és ma bebizonyítottuk, hogy ez igaz is.

 

Honda Civic Type R rekordidőt futott

 

De a Honda itt nem áll meg. Ugyanis ez már a „Type R Challenge” része, ami azt jelenti, hogy összesen öt legendás európai pályán akarnak rekordot dönteni a 320 lóerős, 400 Nm cúcsnyomatékú Type R-rel. Ahogy az előző szériával már bevették az Estoril, Hungaroring, Silverstone és Spa-Francorchamps pályákat, a „Type-R Challenge” keretében az új Type-R-t is meghajtják és reményeik szerint rekordot is döntenek a felsorolt versenypályákon.

You may also read!

KONNECT – A VW csoport új kampusza Tel Avivban

KONNECT – A VW csoport új kampusza Tel Avivban

KONNECT a VW csoport új kampusza Tel Avivban Hivatalosan is megnyitott a Konnect, a Volkswagen csoport új kampusza Tel-Avivban. Az ünnepélyes megnyitón Izrael részéről Eli Cohen gazdasági miniszter, míg a VW Group részéről az igazgatóság két prominens tagja vett részt.

Read More...
új Opel Corsa GSI

Kiderült, mit tud az új Opel Corsa GSI

Nyáron érkezik a Corsa GSI, amint korábban írtuk, az 1.4-es turbós motorral. De nem 140, hanem 150 lóerővel

Read More...
kínai autóimport

Felélénkülhet a kínai autóimport – Kína 15 %-ra mérsékeli az autók import vámját

Kína jelentősen mérsékelni fogja az autókat és alkatrészeiket sújtó vámot, nagyobb mozgásteret adva a nagy autógyáraknak a világ

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu