A Honda Civic Type R rekordidőt futott Magny-Cours-ban

In hír
Honda Civic Type R rekordidőt futott

A Honda Civic Type R egy nagyon jól sikerült hothatch. És a Nordscleifen eddig is tartotta az elsőkerekesek rekordját. Most a Magny-Cours versenypályán is bizonyított: 2:1:51-es idő komoly eredmény.

A rekord kör után Esteban Guerrieri WTCR pilóta így nyilatkozott: „A Type R-ben a legjobb dolog, hogy bízhatsz benne. Nagyon reszponzív, jó visszajelzéseket ad. Az emberek a Type R-t a legerősebb hothatchnek tartják és ma bebizonyítottuk, hogy ez igaz is.

 

Honda Civic Type R rekordidőt futott

 

De a Honda itt nem áll meg. Ugyanis ez már a „Type R Challenge” része, ami azt jelenti, hogy összesen öt legendás európai pályán akarnak rekordot dönteni a 320 lóerős, 400 Nm cúcsnyomatékú Type R-rel. Ahogy az előző szériával már bevették az Estoril, Hungaroring, Silverstone és Spa-Francorchamps pályákat, a „Type-R Challenge” keretében az új Type-R-t is meghajtják és reményeik szerint rekordot is döntenek a felsorolt versenypályákon.

You may also read!

Mercedes-AMG GT R Roadster a biztosító szivárogtatott

Mercedes-AMG GT R Roadster – a biztosító szivárogtatott

Sokan várják a legújabb Mercedes-AMG csodák megjelenését. Megszokottak a kémfotók, előfordulnak gyári szivárogtatások, most érdekes módon egy német biztosítótársaság online kalkulátorából szivárogtak ki érdekes adatok.

Read More...
Hyundai Ioniq Plug-in hibrid modellfrissített változata

Itt a Hyundai Ioniq hibrid és Plug-in hibrid modellfrissített változata

Mi új a második genrációs IONIQ Hybrid és Plug-in-Hibrid-ben? A tovább fejlesztett Bluelink telematic szolgáltatás, a SmartSense aktív

Read More...
Fiat Panda Cross

A Fiat Panda Cross nyerte a brit 4X4 Magazine „2019 4X4-ese” díjat. De hogy a Mount Everestre is felment…

A Panda Cross zsinórban másodjára nyerte meg a 4X4 Magazin díját. Nagyon dicsérték a Panda Cross 4X4 motorjait,

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu