14 év után visszatér a Toyota Camry az európai piacra

In bemutató
visszatér a Toyota Camry

A Toyota vissza kíván térni a nyugat-európai piac D/E szedán szegmensébe. Az új Camry a TNGA platformot használja, ami jobb vezethetőséget és praktikumot ígér. A Camry elérhető hibrid hajtással is, bár ez csak sima hibrid, konnektorról nem tölthető.

Az új Camry a széria nyolcadik generációja a típus 1982-es bemutatása óta. Ezalatt az idő alatt több, mint 100 országban 19 milliónál is többet adtak el belőle. Az évi 700.000 eladott példánnyal a Camry a D/E szegmens szedánjai közül a legkelendőbb a világon.

Az új Camry toyotás viszonylatban még érdekesnek mondható is lenne, de ha távolabbról nézzük a palettát, nem túl vérpezsdítő. Nem csúnya autó, de nem mondanám, hogy vonzza a szeme. De tudjuk, a Toyotákat nem is ezért veszik a hosszú évek óta elégedett vásárlók.

Belül persze tágas és kényelmes a tér, minden minőségi és kellemes. Illetve még komoly vezetési élményt is ígérnek a gyáriak.

You may also read!

EU forrás EU áramforrásra – Európa visszavág

EU forrás EU áramforrásra – Európa visszavág


Trump elnök kereskedelmi háborúját sokan bírálják az Európai politikusok közül. Macron elnök most mégis hasonlót lépett, diszkréten

Read More...
A Kia elektromos küldetése

A Kia elektromos küldetése

A Kia Motors Europe a World Shopperrel együttműködve Észak-Európa legfejlettebb elektromos autó piacait járja be. Mindezt az „Elektromos Küldetés” címén, hogy még jobban megismerje az elektromos autózás európai trendjeit.

Read More...
Suzuki Jimny Black Bison – Bárány farkasbőrben

Suzuki Jimny Black Bison – Bárány farkasbőrben

A Suzuki Jimny Black Bison nem is tuning, hanem egy kitűnő álca, amivel a törpeterepjáró kiköpött mása a Mercedes G-osztálynak.

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu