14 év után visszatér a Toyota Camry az európai piacra

In bemutató
visszatér a Toyota Camry

A Toyota vissza kíván térni a nyugat-európai piac D/E szedán szegmensébe. Az új Camry a TNGA platformot használja, ami jobb vezethetőséget és praktikumot ígér. A Camry elérhető hibrid hajtással is, bár ez csak sima hibrid, konnektorról nem tölthető.

Az új Camry a széria nyolcadik generációja a típus 1982-es bemutatása óta. Ezalatt az idő alatt több, mint 100 országban 19 milliónál is többet adtak el belőle. Az évi 700.000 eladott példánnyal a Camry a D/E szegmens szedánjai közül a legkelendőbb a világon.

Az új Camry toyotás viszonylatban még érdekesnek mondható is lenne, de ha távolabbról nézzük a palettát, nem túl vérpezsdítő. Nem csúnya autó, de nem mondanám, hogy vonzza a szeme. De tudjuk, a Toyotákat nem is ezért veszik a hosszú évek óta elégedett vásárlók.

Belül persze tágas és kényelmes a tér, minden minőségi és kellemes. Illetve még komoly vezetési élményt is ígérnek a gyáriak.

You may also read!

Vége a Teslák ingyenes töltésének

Az új Tesla vásárlóknak már fizetniük kell a töltésért
Az idén november 2-át követően vásárolt Tesla Model S

Read More...
Nehéz feladat volt - Nyíregyháza Rali

Fogasy: Nehéz feladat volt – Hősies küzdelem a Nyíregyháza Ralin

Az abszolút kilencedik helyen végzett Fogasy Gergely és Berendi Dávid a jövőévi magyar Európa-bajnoki futam kandidálóversenyén, a Nyíregyháza

Read More...

Az európai nagyvárosok közül Bukarestben állnak a legtöbbet dugóban az autósok

Közlekedési felmérés
 A 800 ezer lakost meghaladó népességű európai városok közül Bukarestben töltik a legtöbb időt – évente

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu