Audi RS3 szedán ABT tuninggal

In bemutató
Audi RS3 szedán ABT tuninggal

Majdnem 500 lóerő, és egyéb érdekességek. Az ABT még tavaly év végén készített kittet az Audi RS3 Sportback és a modell négyajtós testvére, az RS3 Sedan részére.

A turbófeltöltésű, 2,5 literes öthengeres motort majd 500 lóerősre gyúrták (493LE / 368kW) ami 570Nm nyomatékkal párosul. Ez 99 lóerővel és 90Nm nyomatékkal több, mint a szalonban kapható modell, amit chip tuninggal értek el. A kitt tartalmaz még egy új hűtőventilátort és rozsdamentes acél kipufogórendszert is.

 

Audi RS3 szedán ABT tuninggal

 

Az ABT Sportsline azt állítja, hogy az extra teljesítménnyel az Audi RS3 Sedan mindössze 3,7 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100-ra, és 299 km/h végsebességre képes. Ez 0,4 másodperces javulást jelent a gyári modellhez képest, ami legfeljebb 250 km/h, vagy 280 km /h sebességgel megy a választható Dynamic Plus csomaggal.

 

Audi RS3 szedán ABT tuninggal

 

A további mechanikai finomítások közé tartozik a felfüggesztésnél alkalmazott új rugók és stabilizátor rudak, valamint hatékonyabb fékek, amelyek a gyorsabb autó megállításához szükségesek.

 

Audi RS3 szedán ABT tuninggal

 

A kitt kidolgozói arra is gondoltak, hogy azonnal felismerhető legyen, hogy ez nem egy „átlagos” Audi RS3 Sedan. Így a kitt elől egy szpoilert, egyedi hűtőráccsal, míg hátul egy hátsó szpoilert, sárvédő betétekkel és egyéni fekete króm kipufogócsővel tartalmaz.

 

Audi RS3 szedán ABT tuninggal

 

A tuning fun választhat a 19 és 20 colos kerékkészletek közül. Az autó belső terére is gondolt a tuningoló, így a kitt további tartalma az ABT márkajellel díszített ülések, a szénszálas kárpit és az egyedi műszerfal.

 

Audi RS3 szedán ABT tuninggal

 

forrás: carscoops.com

You may also read!

Pierce Brosnan – Én és az autóm

Pierce Brosnan – Én és az autóm

A 90-es évek James Bond sztárjának törött ajtajú Ford volt az első kocsija, egy szeretett Aston Martinja pedig

Read More...

Az Audi elektromos autókat gyárt majd Győrben

A gyártás időpontja még nem ismert
Elektromos meghajtású járműveket is fog gyártani a jövőben az Audi Hungaria Zrt.

Read More...
Engedte el már Önt biciklista?

Tisztelt Autós! Engedte el már Önt biciklista? Úgy néz ki, hogy igen!

Kedves olvasóink! Köszönjük a kommenteket, ami alapján revidiálnom kell az előző cikkben megbúvó feltevést, miszerint a biciklisták nem

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu