Audi RS3 szedán ABT tuninggal

In bemutató
Audi RS3 szedán ABT tuninggal

Majdnem 500 lóerő, és egyéb érdekességek. Az ABT még tavaly év végén készített kittet az Audi RS3 Sportback és a modell négyajtós testvére, az RS3 Sedan részére.

A turbófeltöltésű, 2,5 literes öthengeres motort majd 500 lóerősre gyúrták (493LE / 368kW) ami 570Nm nyomatékkal párosul. Ez 99 lóerővel és 90Nm nyomatékkal több, mint a szalonban kapható modell, amit chip tuninggal értek el. A kitt tartalmaz még egy új hűtőventilátort és rozsdamentes acél kipufogórendszert is.

 

Audi RS3 szedán ABT tuninggal

 

Az ABT Sportsline azt állítja, hogy az extra teljesítménnyel az Audi RS3 Sedan mindössze 3,7 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100-ra, és 299 km/h végsebességre képes. Ez 0,4 másodperces javulást jelent a gyári modellhez képest, ami legfeljebb 250 km/h, vagy 280 km /h sebességgel megy a választható Dynamic Plus csomaggal.

 

Audi RS3 szedán ABT tuninggal

 

A további mechanikai finomítások közé tartozik a felfüggesztésnél alkalmazott új rugók és stabilizátor rudak, valamint hatékonyabb fékek, amelyek a gyorsabb autó megállításához szükségesek.

 

Audi RS3 szedán ABT tuninggal

 

A kitt kidolgozói arra is gondoltak, hogy azonnal felismerhető legyen, hogy ez nem egy „átlagos” Audi RS3 Sedan. Így a kitt elől egy szpoilert, egyedi hűtőráccsal, míg hátul egy hátsó szpoilert, sárvédő betétekkel és egyéni fekete króm kipufogócsővel tartalmaz.

 

Audi RS3 szedán ABT tuninggal

 

A tuning fun választhat a 19 és 20 colos kerékkészletek közül. Az autó belső terére is gondolt a tuningoló, így a kitt további tartalma az ABT márkajellel díszített ülések, a szénszálas kárpit és az egyedi műszerfal.

 

Audi RS3 szedán ABT tuninggal

 

forrás: carscoops.com

You may also read!

Elmúlt a VW botrány hatása

Hol van már a dízelbotrány?
Az autóeladási adatok azt mutatják, hogy a Volkswagen emissziós botrányának hatása elmúlt, a

Read More...
Hyundai Sonata Prototípus napelemmel a tetején

Hyundai Sonata Prototípus napelemmel a tetején

A következő generációs Hyundai Sonata prototípusát már tesztelik a dél-koreai utakon. Bár ez magában is hír, a meglesett

Read More...
Peugeot 5008 lett a legjobb vontató

A Peugeot 5008 lett a legjobb vontató

A brit Towing Car of the Year díjátadón kategóriaelsőnek választották meg a Peugeot új generációs szabadidőjárművét. Komoly próbákat

Read More...

Mobile Sliding Menu

Oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény növelése érdekében. További információkat itt találhat. Elfogadom, Nem fogadom el
436