Repülő Jetta – Tele-zöldnél légy óvatos!

In biztonság, videó
Repülő Jetta – Tele-zöldnél légy óvatos!

Balra kanyarodáskor mindig kell figyelni, de egyenes haladás közben sem árt. Nézzék meg a repülő Jetta történetét.

Számos baleset esetén nem egyértelmű a felelősség, nem csak egy autós hibázik. Természetesen vannak, akik súlyosabb hibát követnek el, mint a többiek, és inkább felelősségre vonhatók. A közvélemény dühe is őket éri inkább.

A fenti videón látható baleset erre példa. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a piros Toyota Corollának nem lett volna szabad balra kanyarodnia körülnézés nélkül. A végeredmény egy durva ütközés, a fehér Jetta a lehető legrosszabbkor ért be a kereszteződésbe.

Nem tudjuk biztosan, mennyire ment gyorsan a VW az ütközés pillanatában, valószínűleg átlépte a megengedett sebességet. Súlyosbította a helyzetet, hogy valami építkezés zajlik a kereszteződés közelében, ami további sebességkorlátozást sejtett.

A következményekről annyit, hogy mindkét autó utasai jól vannak, és nem szenvedtek életveszélyes sérüléseket. Az ütközés erejét látva nehéz elhinni, hogy az autókban utazók karcolás nélkül megúszták. Egyik autó sem volt túl új, mindkettőt úgy tervezték, hogy megvédje utasait. Az autógyártók az igazán erős belső tereket a 2000-es évek elején kezdték alkalmazni.

Aggasztó azonban, ahogy a Jetta elszáll/felszáll az útról, ami komolyan veszélyeztetheti a gyalogosok életét. A beszámolók szerint szerencsére gyalogosok sem sérültek meg.

forrás: carscoops.com

You may also read!

A Tesla tulajok szerint könnyen becsapható az autopilot rendszer

Az autós magazin aggodalma teljesen jogos, ők sem gondolták, hogy mennyire egyszerű kijátszani az autó védelmi rendszerét. Az NHTSA és

Read More...

Árverésen egy LaFerrari, 3 millió dollár feletti árat várnak

Eladásra kínálják ezt az alig használt 2014-ben gyártott Ferrari LaFerrari sportautó ritkaságot. Jelenleg a washingtoni Bellevue-ban várakozik egy méregdrága

Read More...

A 2021-es VW Polo megfiatalodik LED világítást, digitális műszereket és nagyautós biztonsági technikát kap

A Volkswagen Polo óriás a kisautók között. Az 50 éve tartó sikere alatt több mint 18 millió eladott példánynál

Read More...