Tesla Model 3 Performance – Utólag is kérhető a pályamód

In elektromos, hír
Tesla Model 3 Performance - Utólag is kérhető a pályamód

A Tesla ma megerősítette, hogy a már átvett, így másodpiacon lévő Model 3 Performance autókhoz is kérhető lesz a pályamód (Track Mode). A két villamos motorral hajtott autó teljesítményét ezzel a csomaggal lehet igazán kihasználni.

 

Tesla Model 3 Performance - Utólag is kérhető a pályamód

 

Új autó rendelésekor a választható felszerelések listája elég hosszú, és a vevők gyakrabban nézik egy adott opció árát, mint sem a részletes leírását. A Tesla Model 3 Performance eleve kétszer annyiba kerül, mint a Model 3 alapváltozata, így az 5.000 dolláros „pályamód” csomagot kevesen pipálták be. Nem is nagyon volt ismert, mit kaphatnak ezért. Nyáron érkeztek a hírek, hogy az új pályamódban lazábbra állították a menetstabilizálót, jobban reagál a pedál benyomására gyorsításkor. Jobb nyomatékeloszlást ígértek még a két motor között, a fékezéskori visszatöltés átprogramozását valamint az akkumulátor hűtés pálya használathoz való optimalizálását. A pontosabb specifikáció ismeretében többen elszomorodtak, hogy nem kérték a pályamódot, de a Tesla megoldást keres ezen vevői számára is.

A Tesla a Twitteren erősítette meg ma, hogy mnden Model 3 Performance tulajdonos rendelkezésére bocsátja az upgrade csomagot, amely az új pályamódot is tartalmazza. Így azok számára is, akik nem választották ki rendeléskor ezt az opciót.

A Twitteren az alábbi párbeszéd zajlott egy Tesla Model 3 Performance tulajdonos és a gyári vevőszolgálat között:

„Nagyon csalódott vagyok. Több frissítést is rendeltem, de nem tudtam, hogy a Performance Upgrade tartalmazza az új pályamódot.”

„Keressük a megoldást, hogy minden Tesla Model 3 Performance tulajdonos kérhesse a frissítést, amint az elkészül és elérhető lesz.”

Ezzel a Tesla számos olyan tulajdonos panaszára reagált, akik elégedetlenségüket fejezték ki. A Tesla Model 3 Performance határozottan félelmetes, de még hivatalosan nem elérhető pályamódja elvileg csak azon vevőknek elérhető, akik kiválasztották az 5000 dolláros frissítési csomagot.

 

Tesla Model 3 Performance - Utólag is kérhető a pályamód

 

A Tesla nem adott részletes információt az adott csomagról, amikor a Tesla Model 3 Performance rendeléseit felvették. Nem volt egyértelmű, hogy ez a nem túl olcsó csomag szükséges az autó legjobb teljesítményét kihasználó pályamód eléréséhez. Amikor egy vevő 65.000, vagy még több dollárt költ egy autóra, joggal háborog, ha nem tudja kihasználni az autó többletteljesítményét. Szerencsére nem itt ér véget a történet.

Még mindig nem tisztázott, hogy milyen lesz a csomag, és hogyan viszonyul majd az 5.000 dolláros költséghez, de valószínűleg a második vagy harmadik tulajdonosok számára is népszerű lesz.

Tesla Model 3 Performance - Utólag is kérhető a pályamód

You may also read!

TAXi4 Székesfehérvár Rally Kronome Ákos

Gondok, felszabadultság, második hely

Interjú Kronome Ákos autóversenyzővel a TAXi4 Székesfehérvár Rally után.

Read More...
Folytatódik a Mustang Bullitt gyártása

Folytatódik a Mustang Bullitt gyártása

Sokat várt Európa a Ford Mustangra, a Ford azonban nem várta, hogy a Bullitt változat annyira sikeres lesz az öreg kontinensen. Most válaszul az európai vevők bizalmára a 2020-as modellévben is gyártani fogják.

Read More...
Négy ajtós GT lenne a legújabb Toyota Supra?

Négy ajtós GT lenne a legújabb Toyota Supra?

Napjaink egyik kelendő autótípusa az SUV modellek mellett a négy ajtós Grand Tourer. A röviden csak GT-nek nevezett autók a sportot és a luxust ötvözik.

Read More...

Leave a reply: