A Polestar 1 tesztelés-éhez kell egy jó sofőr is, akit sokan irigyelünk – videóval

In hír
Polestar 1 tesztelés

A Polestar 1 tesztelése folytatódik egészen a 2019 évközepi gyártás elkezdéséig. Szerencsére a törésteszten nem ült benne a teszt pilóta, de például 220-al az ovál döntött pályán már Joakim taposta a gázpedált. Ebben a munkakörben szerintem ellennénk egy páran…

Polestar 1 tesztelés

A Polestar számára a teljesítmény nem csak a nyers erőt, a gyorsulást jelenti. A vezetési élmény, az együtt mozgás, együtt élés szintén nagyon fontos Thomas Ingenlath, a Polestar vezérigazgatója szerint.

 

Polestar 1 tesztelés

A kormány visszajelzésére és a nyomatékgörbe beállítására szintén nagy hangsúlyt fektettek a legutóbbi teszteken. A futómű kalibrálása, a rugózás tökéletesítése szintén fontos ezen a prototípuson.

 

A Polestar vezető tesztpilótája, Joakim Rydholm ezt fűzte hozzá: „Ha valaha is egy Polestar 1 vezetsz, egyből érezni fogod, hogy nálad az irányítás, és az autó kész egyből reagálni az utasításaidra, bármit is akarsz tőle. Ez egy GT, aminek a vezetése könnyű és komfortos kell, hogy legyen a hétköznapokban a kellemes és csöndes hybrid hajtással. De e-mellet kész kell hogy legyen, hogy az útra szabadítsa a félelmetes 600 lóerejét és 1000 Nm nyomatékát, amikor csak a sofőr akarja.”

A következő prototípus szakasz – ami 2019 elején indul – magában foglalja a legelső, a már majdnem kész Polestar Gyartósoron, Chengdu-ban, Kínában készült autókat. Ez lesz az utolsó prototípus széria az előszériás autók elött, amik már a végső specifikációval és minőségi normák szerint fognak készülni.

Polestar 1 tesztelés

You may also read!

EU forrás EU áramforrásra – Európa visszavág

EU forrás EU áramforrásra – Európa visszavág


Trump elnök kereskedelmi háborúját sokan bírálják az Európai politikusok közül. Macron elnök most mégis hasonlót lépett, diszkréten

Read More...
A Kia elektromos küldetése

A Kia elektromos küldetése

A Kia Motors Europe a World Shopperrel együttműködve Észak-Európa legfejlettebb elektromos autó piacait járja be. Mindezt az „Elektromos Küldetés” címén, hogy még jobban megismerje az elektromos autózás európai trendjeit.

Read More...
Suzuki Jimny Black Bison – Bárány farkasbőrben

Suzuki Jimny Black Bison – Bárány farkasbőrben

A Suzuki Jimny Black Bison nem is tuning, hanem egy kitűnő álca, amivel a törpeterepjáró kiköpött mása a Mercedes G-osztálynak.

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu