Jön a Polestar 2!

In hír
Polestar 2

A Polestar egy fotót közölt az idén érkező Polestar 2 hátuljáról. A Polestar 1-es hátulja mellé téve picit finomabbnak, lágyabban íveltnek tűnik a 2-es, illetve itt végig ér a hátsó lámpa. A hátsó sárvédő íve is fonaomabb. És egy kis fix szpoilert is megfigyelhetünk.

 

Polestar 2

Mindenesetre a Polestar közleményében kijelenti: „A belső égésű motorba vetett bizalom a végéhez közeledik. A jövő az elektromos hajtásé. 2019-ben be fogjuk mutatni az elektromos Polestar 2-t.”

A közleményből megtudhatjuk azt is, hogy lesz benne hangvezérlés. Illetve forradalmi lesz a kereskedelmi modell is. Gondolom, arról van szó, amit már korábban említettek, hogy szolgáltatás szerűen lehet használni az autót.

Ami ebből a pici kedvcsináló részletből is kitűnik, hogy ez az autó is csodaszép lesz. Várjuk a további fejleményeket.

You may also read!

Rallye2 Székesfehérvár Csomós Mixi

Csomós Mixi: Nem volt taktika, csak padlógáz!!!

Csomós Mixi és Nagy Attila Székesfehérváron sem feledte el az idei évre megfogalmazott taktikáját, de jócskán engedtek az elveikből. Gigászi csatákat vívtak, olykor-olykor meleg helyzetekbe keveredtek, de összességében jól sikerült a legutóbbi futamuk, hiszen meg tudták őrizni a vezető pozíciót a bajnokságban, három értékelésben is ezüstérmet szereztek a királyok városában.

Read More...
TAXi4 Székesfehérvár Rally Kronome Ákos

Gondok, felszabadultság, második hely

Interjú Kronome Ákos autóversenyzővel a TAXi4 Székesfehérvár Rally után.

Read More...
Folytatódik a Mustang Bullitt gyártása

Folytatódik a Mustang Bullitt gyártása

Sokat várt Európa a Ford Mustangra, a Ford azonban nem várta, hogy a Bullitt változat annyira sikeres lesz az öreg kontinensen. Most válaszul az európai vevők bizalmára a 2020-as modellévben is gyártani fogják.

Read More...

Leave a reply: