Jön a Polestar 2!

In hír
Polestar 2

A Polestar egy fotót közölt az idén érkező Polestar 2 hátuljáról. A Polestar 1-es hátulja mellé téve picit finomabbnak, lágyabban íveltnek tűnik a 2-es, illetve itt végig ér a hátsó lámpa. A hátsó sárvédő íve is fonaomabb. És egy kis fix szpoilert is megfigyelhetünk.

 

Polestar 2

Mindenesetre a Polestar közleményében kijelenti: „A belső égésű motorba vetett bizalom a végéhez közeledik. A jövő az elektromos hajtásé. 2019-ben be fogjuk mutatni az elektromos Polestar 2-t.”

A közleményből megtudhatjuk azt is, hogy lesz benne hangvezérlés. Illetve forradalmi lesz a kereskedelmi modell is. Gondolom, arról van szó, amit már korábban említettek, hogy szolgáltatás szerűen lehet használni az autót.

Ami ebből a pici kedvcsináló részletből is kitűnik, hogy ez az autó is csodaszép lesz. Várjuk a további fejleményeket.

You may also read!

Megfelelően gyors évkezdet

Megfelelően gyors évkezdet

SOLID Racing Team – Rebenland Rallye - 2019. 03. 15-16. Merencsics Árpád - Laboncz László, Suzuki Swift Gti MK1

Read More...
Csomós Mixi: Itthon és külföldön is szeretnénk versenyezni

Csomós Mixi: Itthon és külföldön is szeretnénk versenyezni

Csomós Mixi és Nagy Attila vegyes érzelmekkel gondol vissza a 2018-as évre, több verseny is máshogy alakult, mint ahogyan azt a srácok előzetesen eltervezték, illetve nagyon sok hasznos tapasztalattal és élménnyel lettek gazdagabbak.

Read More...
A legjobb autós hétvége – AMTS 2019

A legjobb autós hétvége – AMTS 2019

Most hétvégén rendezik az idei Autó-Motor és Tuning Show-t a Hungexpo területén. A legnagyobb magyar szezonnyitó rendezvény az autók világában március 22-én pénteken nyit, és egész hétvégén megtekinthető.

Read More...

Leave a reply: