A legjobb autós hétvége – AMTS 2019

In hír
A legjobb autós hétvége – AMTS 2019

Most hétvégén rendezik az idei Autó-Motor és Tuning Show-t a Hungexpo területén. A legnagyobb magyar szezonnyitó rendezvény az autók világában március 22-én pénteken nyit, és egész hétvégén megtekinthető.

A motorizált nemzedék tagjai már tudják, hogy minden tavasszal megrendezésre kerül az AMTS évről évre bővülő programkínálattal. A henger-hangverseny mellett szemet gyönyörködtető autócsodákat láthatunk és gyermekprogramok sora is segíti a családok közös hétvégi programját. A nemzetközi Automobil és Tuning Show idén öt pavilont és hatalmas külső területet tölt meg élménnyel, múlt, jelen és jövő autócsodái kíséretében. A látnivalókban gazdag kiegészítő program, verseny és bemutató garantáltan kivételes szórakozást kínál valamennyi korosztálynak, a család minden tagjának!

A belépőjegyet vásárlók között a nyitóképen látható Ford Mustang-ot sorsolják ki. Akinek ez még nem volt elég buzdító, íme néhány ízelítő a programból:

Tuning autók 15 országból –  itthon soha nem látott gyöngyszemek

2019-ben különösen rágyúrtunk a nemzetközi tuning felhozatalra! Nem csak magán építők több száz makulátlan alkotása teszi tiszteletét nálunk, de számos komoly tuning és hifi demóautó is érkezik hozzánk erre a három napra, a legnagyobb márkák kíséretében.

 

A legjobb autós hétvége – AMTS 2019

 

Évkezdő adrenalinlöket – GymkhanaDrift Bajnokság és Show

Az év első motorsport eseményére hagyományosan az AMTS-en kerül sor, két látványos drift versennyel: DriftShifters és Parking Battle Drift.

 

A legjobb autós hétvége – AMTS 2019

 

Autómárkák, importőrök kiállítása – saját pavilonban

Idén ismét nagyobb számban, külön pavilonban jelennek meg az autós importőrök az AMTS területén. A széria autók kiállításának szentelt részlegben a gyártók legújabb modelljeit ismerheted meg testközelből.

Classic Automobil Show – a veteránok szerelmeseinek

Immáron harmadik éve, komplett tematikaként mutat be patinás veterán és oldtimer modelleket a Classic Automobil Show, a MAVAMSZ szervezésében, melyre ezúttal külön pavilonban kerül sor.

 

A legjobb autós hétvége – AMTS 2019

 

Hírességek, élő legendák az autózás világából

Az AMTS évek óta kiemelt találkozóhelye hazánk, valamint egyre inkább a nemzetközi autós élet kiemelt személyiségeinek. Találkozz élőben, beszélgess híres autóépítőkkel, versenyzőkkel és celebritásokkal a rendezvény keretein belül.

’50 Brothers Hot Rod Show

Felismerhetetlenségig átalakított veterán izomautók, egyedileg épített hihetetlen járművek, pin-up lányok, valamint látványos show-műsor kíséretében vár az AMTS Hot Rod szekciója.

 

A legjobb autós hétvége – AMTS 2019

 

Off-Road Show a terepjárók szerelmeseinek

Az AMTS legújabb tematikája a terepautózás világát tárja fel a látogatók előtt. Magyarok által átalakított és épített különleges terepjárók kiállítása, illetve demo off-road pályán történő bemutatkozása.

EV-GreenTech: ismerkedj meg a zöld energiával

Tematikánk idegenvezetést nyújt a környezettudatos autózás világába, ahol lerántjuk a leplet a kapcsolódó fogalmakról, valamint bemutatjuk a kínálatot. Nézz szét és ismerd meg számos márka elektromos, valamint hibrid modelljeit.

 

A legjobb autós hétvége – AMTS 2019

 

SUV Zóna – hobbiterepjárók egy helyen

Tematikánkban a méltán népszerű sport- és szabadidő-autó kategóriát vesszük alaposan górcső alá és egyben felvonultatjuk a kapcsolódó járműparkot is. Nézz szét és ismerd meg számos márka SUV és Pickup modelljét.

 

A legjobb autós hétvége – AMTS 2019

 

Gyári Csúcsragadozók kiállítás – a felső kategória

Új tematikánkban kiállító autómárkáink legsportosabb, legdrágább modelljeit ismerheted meg, egy helyre gyűjtve. Nézz szét és ismerd meg a high-end kategória képviselőit.

 

A legjobb autós hétvége – AMTS 2019

 

Magyarok a világ járműgyártásában kiállítás

Sokan nem tudják, hogy az elmúlt száztíz évben egy kis ország sok nagy alkotót adott a világ járműgyártásának. Az Autós Nagykoalíció kiállítása korhű hangulat mellett, számos látnivalót érintve kalauzolja végig a látogatót az 1900-as évek elejétől napjainkig, a járműgyártás magyar vonatkozású csodáin.

 

A legjobb autós hétvége – AMTS 2019

 

Bemutatók, folyamatos programok az egész család részére

Európában egyedülálló, kifejezetten járművek bemutatására épített beltéri színpadunk folyamatos show-nak, szépségversenynek, koncerteknek és bemutatóknak ad helyet. A kültéren drift és stunt bemutatók szórakoztatják a közönséget és természetesen a legkisebbekre is gondoltunk.

 

A legjobb autós hétvége – AMTS 2019

You may also read!

TAXi4 Székesfehérvár Rally Kronome Ákos

Gondok, felszabadultság, második hely

Interjú Kronome Ákos autóversenyzővel a TAXi4 Székesfehérvár Rally után.

Read More...
Folytatódik a Mustang Bullitt gyártása

Folytatódik a Mustang Bullitt gyártása

Sokat várt Európa a Ford Mustangra, a Ford azonban nem várta, hogy a Bullitt változat annyira sikeres lesz az öreg kontinensen. Most válaszul az európai vevők bizalmára a 2020-as modellévben is gyártani fogják.

Read More...
Négy ajtós GT lenne a legújabb Toyota Supra?

Négy ajtós GT lenne a legújabb Toyota Supra?

Napjaink egyik kelendő autótípusa az SUV modellek mellett a négy ajtós Grand Tourer. A röviden csak GT-nek nevezett autók a sportot és a luxust ötvözik.

Read More...

Leave a reply: