Az első igazi rally

In sport
Kovács Marcell - Paizs Róbert duó

Az első Rallye2-es versenyére készül a Speedy Motorsport párosa, a Kovács Marcell – Paizs Róbert duó. A páros korábban már indult rally versenyeken, és Marci résztvevője volt a rallycross bajnokságnak, de hasonló futamon nem indultak még.

Új szint és új élmények ezzel a szlogennel is indíthatnánk sorainkat, hiszen ami idéntől jön, az eddig semmivel nem hasonlítható össze. Igaz Paizs Robi korábban már több versenyző mellett navigált hasonló versenyeken, de Marci számára nagyon új lesz minden.

 

Kovács Marcell - Paizs Róbert duó

 

„Készül az autónk, folyamatosan csináljuk, az Eger Rallye-ra biztosan készen lesz” – mondta Kovács Marcell, majd hozzátette: „Tanuló évnek szánjuk 2019-et, szeretnénk minél több versenyen részt venni és sok jó eredményt elérni.”

Mivel az MNASZ-nél lehetőség van a fiatal versenyzők támogatására, ezért a srácok időben beadták a pályázati igényüket. A rallye mellett azért Marci a rallycross licencet is kiváltotta, de a rallyban szeretne főként idén tevékenykedni.

„Minden versenyző célja, hogy nyerjen, így én sem mondhatok mást, de mivel még nem indultam Rallye2-es versenyen, nem ismerem az ellenfeleimet, nem tudom hová jó a Hondánk, ezért nem tudom hová leszünk jók. Komolyan készülünk az Eger Rallye-ra, minden meg fogunk tenni, hogy végigmenjünk, és jó eredményt érjünk el” – zárta a beszélgetést Kovács Marcell.

 

Kovács Marcell - Paizs Róbert duó

 

Köszönjük Partnereinknek: Ri-Car Autójavító Kft., PR-Parts Kft.

You may also read!

TAXi4 Székesfehérvár Rally Kronome Ákos

Gondok, felszabadultság, második hely

Interjú Kronome Ákos autóversenyzővel a TAXi4 Székesfehérvár Rally után.

Read More...
Folytatódik a Mustang Bullitt gyártása

Folytatódik a Mustang Bullitt gyártása

Sokat várt Európa a Ford Mustangra, a Ford azonban nem várta, hogy a Bullitt változat annyira sikeres lesz az öreg kontinensen. Most válaszul az európai vevők bizalmára a 2020-as modellévben is gyártani fogják.

Read More...
Négy ajtós GT lenne a legújabb Toyota Supra?

Négy ajtós GT lenne a legújabb Toyota Supra?

Napjaink egyik kelendő autótípusa az SUV modellek mellett a négy ajtós Grand Tourer. A röviden csak GT-nek nevezett autók a sportot és a luxust ötvözik.

Read More...

Leave a reply: