Az első igazi rally

In sport
Kovács Marcell - Paizs Róbert duó

Az első Rallye2-es versenyére készül a Speedy Motorsport párosa, a Kovács Marcell – Paizs Róbert duó. A páros korábban már indult rally versenyeken, és Marci résztvevője volt a rallycross bajnokságnak, de hasonló futamon nem indultak még.

Új szint és új élmények ezzel a szlogennel is indíthatnánk sorainkat, hiszen ami idéntől jön, az eddig semmivel nem hasonlítható össze. Igaz Paizs Robi korábban már több versenyző mellett navigált hasonló versenyeken, de Marci számára nagyon új lesz minden.

 

Kovács Marcell - Paizs Róbert duó

 

„Készül az autónk, folyamatosan csináljuk, az Eger Rallye-ra biztosan készen lesz” – mondta Kovács Marcell, majd hozzátette: „Tanuló évnek szánjuk 2019-et, szeretnénk minél több versenyen részt venni és sok jó eredményt elérni.”

Mivel az MNASZ-nél lehetőség van a fiatal versenyzők támogatására, ezért a srácok időben beadták a pályázati igényüket. A rallye mellett azért Marci a rallycross licencet is kiváltotta, de a rallyban szeretne főként idén tevékenykedni.

„Minden versenyző célja, hogy nyerjen, így én sem mondhatok mást, de mivel még nem indultam Rallye2-es versenyen, nem ismerem az ellenfeleimet, nem tudom hová jó a Hondánk, ezért nem tudom hová leszünk jók. Komolyan készülünk az Eger Rallye-ra, minden meg fogunk tenni, hogy végigmenjünk, és jó eredményt érjünk el” – zárta a beszélgetést Kovács Marcell.

 

Kovács Marcell - Paizs Róbert duó

 

Köszönjük Partnereinknek: Ri-Car Autójavító Kft., PR-Parts Kft.

You may also read!

Nem is annyira környezetbarát az elektromos autó


Az elektromos járművekre átállás csak jelentéktelen mértékben járulhat hozzá a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez Németországban a müncheni egyetem ifo

Read More...
Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál Komárom Rednex

Amerikai autó? Augusztus? Komárom!

Idén rendezik a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivált, melynek díszvendége az amerikai folk legendás alakja, a Rednex lesz. A Monostori erőd és az amerikai autók szerelmesei ostromára készül a Rednex.

Read More...
Csomós Mixi Nagy Attila Eger Rallye

Csomós Mixi: Kifizetődőnek bizonyult az új mentalitásunk

Csomós Mixi és Nagy Attila a kurtán-furcsán alakult tavalyi szezonja után, az Eger Rallye-n bebizonyította, hogy nem a hangyák hordták össze nekik a Rallye2-ben szerzett bajnoki címüket, és az elmúlt évben csak véletlenül futottak vakvágányra.

Read More...

Leave a reply: