Nagyon szeretnénk célba érni!

In sport
TAXI4 Székesfehérvár Rally Kronome Ákos

Interjú Kronome Ákos autóversenyzővel a TAXI4 Székesfehérvár Rally előtt.

Hétvégén újra rajthoz állsz, mégpedig a Taxi4 Székesfehérvár Rallye-n. Tizenkettő gyors, négy szakaszon, és egy SuperSpecial bő száz  versenykilométer vár rátok.  

Milyen céllal vágtok neki, abban a tudatban, hogy egy másik versenyautó lesz most alattatok?
– Mindenképpen szeretünk volna menni, az utóbbi két sikertelen verseny miatt és ez a verseny tetszik is, Szeretem ezeket a gyorsaságikat.

TAXI4 Székesfehérvár Rally Kronome Ákos


A navigátorod a régi lesz viszont a versenyautótok se lesz fiatal. Milyen autóval láthatunk most benneteket, mit lehet tudni róla?
– Most a régebbi autónkkal fogunk menni, ebben 2017-ben ültem utoljára. Szeretem ezt az autót, közel tíz évig mentem vele. Nem fogjuk túlerőltetni a tempót, nagyon szeretnénk célba érni, most minél több kilométert kell mennünk a két borulás után…
A régi autómmal csak ORC-ben tudunk menni, ami természetesen Skoda Fabia, csak egy régebbi verzió, de ami nem jelenti azt, hogy rossz és lassú lenne… Próbáljuk megmutatni azért, mit tud velünk.

 

TAXI4 Székesfehérvár Rally Kronome Ákos


Az Oroszlányi szakasz majd 18 kilométer lesz. Végre egy kis hosszú gyors? Jobban tetszik ez, mint a sokkal rövidebb Guttamási?  
– Örülök a hosszú gyorsaságiknak, mindig is azokat szerettem, lehetne még hosszabb is… A rövid az nem az én világom.

Találkozunk Székesfehérváron!

Köszönöm a Csapatunk és Partnereink egész éves segítségét: Mentes és Társai, Inpipe, Kronome Zoltán, Vinkovits Béla, Valkai János, Petrás Zsolt, Kovács Zoli.

TAXI4 Székesfehérvár Rally Kronome Ákos

– Hajósi Miklós –

You may also read!

Rallye2 Székesfehérvár Csomós Mixi

Csomós Mixi: Nem volt taktika, csak padlógáz!!!

Csomós Mixi és Nagy Attila Székesfehérváron sem feledte el az idei évre megfogalmazott taktikáját, de jócskán engedtek az elveikből. Gigászi csatákat vívtak, olykor-olykor meleg helyzetekbe keveredtek, de összességében jól sikerült a legutóbbi futamuk, hiszen meg tudták őrizni a vezető pozíciót a bajnokságban, három értékelésben is ezüstérmet szereztek a királyok városában.

Read More...
TAXi4 Székesfehérvár Rally Kronome Ákos

Gondok, felszabadultság, második hely

Interjú Kronome Ákos autóversenyzővel a TAXi4 Székesfehérvár Rally után.

Read More...
Folytatódik a Mustang Bullitt gyártása

Folytatódik a Mustang Bullitt gyártása

Sokat várt Európa a Ford Mustangra, a Ford azonban nem várta, hogy a Bullitt változat annyira sikeres lesz az öreg kontinensen. Most válaszul az európai vevők bizalmára a 2020-as modellévben is gyártani fogják.

Read More...

Leave a reply: