A nap marhasága – Malacok és Fordok

In hír
nap marhasága

Az emberek időnként kitalálnak eszement dolgokat, de ezt egy darabig nehéz lesz überelni a versenyek kategóriában. 5 meglett férfi váltott sovány malac vágtában küzd 5 lecsupaszított régi Forddal. De az eredmény szenzációs!

A Totalcaros fiúk találták ezt a gyöngyszemet. Az Ő cikkük itt érhető el.

Íme a videó:

És akit röviden érdekel, a versenyt 94 éve rendezik meg a Tillamook County Fair rendezvényen. Először két gazda T Modellekkel kergette az elszabadult cocákat, és ezen olyan jól szórakoztak, hogy egy év múlva már versenyt is rendeztek belőle. Az öt versenyző Le Mans stílusban rohan a malacért, majd bekurblizza Fordját és megtesz egy kört, hóna alatt a malaccal. Majd malacváltás, kurblizás és nyomás tovább. Az biztos, hogy nem csak a versenyzők, de mi is jól szórakoztunk!

You may also read!

VW T-Roc R 300 lóerő

VW T-Roc R – majd 300 lóerővel

Nem sokkal azután, hogy az idei Genfi Autószalonon bemutatták a VW T-Roc R nagyteljesítményű kis SUV-t, máris az európai kereskedőknél a modell.

Read More...
East Motorsport Szabó Krisztián Csomós Mixi Nagy Attila Rallye3

Cél a Top5

Csomós Mixi és Nagy Attila az Országos Rallye Bajnokság, valamint a Peugeot kupasorozat hosszú szünete alatt sem tétlenkedik, így a bózsvai Rallye3-as tesztfutam után egy nagy ugrást követően rajthoz állnak a soron következő Európa Bajnoki megmérettetésen, a 49. Barum Czech Rallye Zlin-en.

Read More...
Lexus LC 500 Inspiration

A Lexus LC 500 zöldbe megy

A Lexus nemrég mutatta be az LC luxuskupéjának új, különleges kiadását, az Inspiration limitált szériát.

Read More...

Leave a reply: