VW e-Up! – versenyre fel!

In elektromos, hír
VW e-up! 2020

A VW e-Up! 2020-as modellje komolyan gondolja a piaci versenyt. A kis elektromos hajtású autó nagyobb akkumulátorral, és olcsóbb árral érkezik az új modellévben.

VW e-up! 2020

A Volkswagen nagyon siet elfelejtetni a dízel botrányt. Számos környezetbarát fejlesztése mellett a már piacon lévő modelljeit is kedvezőbbé szeretné tenni. Az e-Up! jelentős ráncfelvarráson esett át, ezt a jövő héten mutatják be a közönségnek a 2019-es Frankfurti Autószalonon.

VW e-up! 2020

Az egyik legnagyobb változás egy új, nagyobb lítium-ion akkumulátor csomag. Kapacitása 18,7-ről 32,3 kWh-ra nőtt, ami a német autógyártó szerint 260 km-re növeli a hatótávot. A várható energiafogyasztás 12,7 kWh / 100 km, és az akkumulátor támogatja az egyenáramú töltést is. A 40 kW-os gyorstöltő egy óra alatt tölti fel 80%-ra a lemerült akkumulátort.

A teljesítmény is tiszteletre méltó: álló helyzetből 11,9 másodperc alatt gyorsul 100 km/h-ra, ez 0,5 másodperces javulás a kissé módosított 61 kW (82 lóerő) teljesítményű villamos motornak köszönhetően. A maximális sebesség változatlan, 130 km/h.

VW e-up! 2020

Lehetőség lesz az utastér előmelegítésére vagy előzetes lehűtésére a mobilalkalmazáson keresztül, amely a töltési folyamat ütemezésére, indítására vagy leállítására is felhasználható. Az alapcsomag magában foglalja az automata légkondicionálót, egy dokkoló állomást, amely a felhasználó okostelefonján keresztül engedi vezérelni az autó információs és szórakoztató központját, de néhány vezetéstámogató rendszert is, így például a sávtartó asszisztenst.

VW e-up! 2020

Az e-Up! Style további személyre szabási lehetőségeket kínál, bővebb információkat későbbre ígért a gyártó. Az autó Németországban támogatások nélkül 21.975 eurótól indul (kb. 7,2 millió forint), 1.595 euróval lesz olcsóbb, mint elődje.

Az akkumulátorra 8 év vagy 160.000 km a garancia attól függően, hogy melyikből fut ki előbb a kisautó.

VW e-up! 2020

forrás: carscoops.com

You may also read!

Juhász Csaba Juhász Zsolt Mitropa Rallye Nova Gorica

Nehéz versenyre számítok

Szeptember 19-21-én a 8. Nova Gorica ralin láthatjuk versenyautóban ismét a Juhász Csaba - Juhász Zsolt testvérpárt.

Read More...

Ontják magukból az autókat a román gyárak


Dübörög a gyártás Romániában
Az első nyolc hónapban 4,57 százalékkal bővült a román járműgyártás az egy évvel korábbihoz

Read More...
Fogasy Gergely Berendi Dávid Mitropa Kupa Nova Goricia Rally WRC2

Fogasy sztármezőnyben

Igazi sztárparádé várható a szlovéniai Nova Goricia Ralin, a Mitropa Kupa hetedik állomásán, amely a szlovén és a horvát nemzeti bajnokság mellett a Central Rally Trophynak is futama.

Read More...

Leave a reply: