Házi Porsche Shooting Break Boxster alapon

In Téma
Házi Porsche Shooting Break Boxster alapon

Számos autókedvelőt lenyűgöznek a Shooting Brake járművek, és ezen nem is csodálkozunk. Ezek az autók ugyanis tényleg nagyon jól néznek ki. A Porsche Boxster-alapú Shooting Brake azonban mégis kivétel lehet.

A holland Van Thull Development műhely nem ismeretlen az egyedi autókat kedvelők körében. Számos csodás Porsche látható az oldalaikon. A Boxster alapú Shooting Break is az ő műhelyükben készül. Még sok munka van hátra, míg a modell elkészül, de a képek alapján már látható, milyen is lesz az autó formája.

Házi Porsche Shooting Break Boxster alapon

A 986-os Boxster generáció dizájnjának megtartása helyett a műhely inkább egy Porsche 911 ihlette első és hátsó burkolatot alakított ki. Az orr rész úgy tűnik, hogy a 997-es sorozatú 911 GT3 másolata, míg a hátsó lökhárító és lámpa a 991-es generációs 911-ből származik.

Oldalról nézve a Boxster alapú Shooting Brake modellt egy kis ajtó és 911 turbó légszívója látható, amelyek kissé alacsonyan vannak a hátsó kerékívhez képest. A tetővonal követi a hagyományos Shooting Brake kialakítást, de talán kissé túl meredek. Ha a tetőt elől 2-3 centivel, hátul pedig 5-6 centivel lejjebb kerülne és az oldalsó ablakokat nagyobbra hagyták volna az autó sokkal jobban nézne ki. Akik közvetlenül a Porsche gyárból szeretnének Shooting Break kialakítású modellt vásárolni, csak egy választásuk lehet, a Panamera Sport Turismo, amelynek határozottan jobb a dizájnja, mint ennek az átalakított Boxsternek.

Házi Porsche Shooting Break Boxster alapon

forrás: carscoops.com

You may also read!

Mikulás Rali beharangozó

Csak önfeledt száguldás lesz – Mikulás Rali beharangozó

A 3-Städte rali után nem sokkal ismét versenyautóba ül Juhász Csabi. Most viszont a régi navigátora Juhász Pisti fogja diktálni

Read More...

Jelentősen csökken az akkumulátorok ára

Ha a trend folytatódik és valóra válnak az előrejelzések, az nagyban hozzájárulhat az elektromos autózás gyors elterjedéséhez Az elektromos járműveknél

Read More...

Zetta: jönnek az oroszok a világ legolcsóbb elektromos autójával

Jövőre mutatják be, 200 kilométer hatótávú lesz egy feltöltéssel A Zetta – aminek teljes neve „Zero Emission Terra Transport Asset”

Read More...

Leave a reply: