Legendás olasz helyszínen zárja a szezont pályán Vogel Adrienn

In sport
pályán Vogel Adrienn

Az olaszországi Monzában ér véget a Kia Platinum Cup 2019-es szezonja most hétvégén. A lengyel márkakupában szereplő Vogel Adrienn jó emlékekkel érkezik a legendás helyszínre.

A H1-System Kia Racing Team magyar versenyzőjének nem ismeretlen a pálya.

“Két év után visszatérünk Monzába, nagyon örülök neki, hogy újra bekerült a versenynaptárba. Szeretem ezt a pályát, mert nagyon gyors. Nehéz hétvége lesz, mert a szélárnyék miatt nem tudjuk leszakítani egymást, emiatt kemény csatákra, nagy harcokra számítok, amilyenek két éve is voltak. Akkor a legnehezebb versenyem volt a szezonban, viszont az enyém volt a leggyorsabb kör. Remélem, hogy most is így lesz, azt is remélem, hogy sikerül dobogóra állni” – foglalta össze a hétvégével kapcsolatos várakozásait a TV2 Supercar című műsorának háziasszonya.

pályán Vogel Adrienn

A Kia Platinum Cup monzai hétvégéje csütörtökön a szabadedzésekkel kezdődik, pénteken jön az időmérő, majd szombaton az első, vasárnap pedig a második verseny. A fordulóval a Kia Platinum Cup küzdelmei véget érnek ugyan, de Vogel Adrienn versenyszezonja nem: november második hétvégéjén a rali-Eb magyarországi fordulóján, a Nyíregyháza Rallye-n áll rajthoz.

You may also read!

Alpine A110S

Alpine A110S – könnyű és finom


Az A110S az A110 Pure és az A110 Legende mellé csatlakozik a kínálat csúcsára. Kevesebb tömeggel és nagyobb

Read More...
felújított BMW 530 MLE

Negyven év után hazatért egy legenda: a felújított BMW 530 MLE


A BMW Group Rosslyn-i gyárában október 8-án leplezték le az 1970-es években épült versenyautó-legenda, a BMW 530 Motorsport

Read More...

Bulgária nagyon szeretné a Volkswagen-gyárat


Bulgária emeli a tétet
Röviddel azután, hogy a Volkswagen-csoport (VW) kedden elhalasztotta a döntést a Törökországban tervezett autógyára

Read More...

Leave a reply: