Megérkezett a LEGO TECHNIC Top Gear Rallyautó – mutatjuk az árát

In hír
LEGO TECHNIC Top Gear Rallyautó LEGO TECHNIC Top Gear Rallyautó

A LEGO Csoport bemutatta a legelső, a BBC Studios-val közösen megálmodott LEGO® Technic™ Top Gear szettet. Az új, applikációval irányítható LEGO Technic Top Gear Rallyautó egy hamisítatlan GT rallyautó, ami 2019. december 26-tól érhető el, és 9 éven felüli rajongóknak ajánlott.

LEGO TECHNIC Top Gear Rallyautó LEGO TECHNIC Top Gear Rallyautó

A LEGO Technic dizájnerek összefogtak a BBC Top Gear csapatával, és együtt tervezték meg a jármű testét és a hozzátartozó matricákat, hogy egy különösen valósághű és gyors versenyautót alkossanak, amit szívesen megépítenek otthon a rajongók. A rallyautó itthoni ajánlott fogyasztói ára 46.990 Ft. Valószínűleg ha a megjelenést december 24. elé tették volna, sok fa alá bekerült volna.

LEGO TECHNIC Top Gear Rallyautó LEGO TECHNIC Top Gear Rallyautó

A modellt a LEGO Technic CONTROL+ applikációval lehet távolról irányítani, aminek olyan funkciói vannak, mint a kormányzás, a multi-touch irányítás és a sebességmérő, továbbá különböző kihívások és jutalmak érhetők el, hogy még izgalmasabb és lebilincselőbb legyen a játékélmény. A rallyautót egy nagy motor, egy XL-es motor és egy Bluetooth vezérlésű okosközpont teszi teljessé.

 

„Izgalmas volt együttműködni a LEGO Technic csapatával, ez a projekt egy nagyon természetes kapcsolódási pont a Top Gear márka számára. A LEGO Technic Top Gear Rallyautó a LEGO és a BBC Studios csapat többhónapos kemény munkájának az eredménye, és már alig várjuk, hogy hamarosan a polcokon is viszontláthassuk” – mondta Jason Easy, a BBC Studios licenszekkel foglalkozó igazgatója.

 

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre bemutathatjuk az applikációval irányítható LEGO Technic Top Gear Rallyautót. Ez a modell kihívásokkal teli építési élményt kínál a 9+-os korosztály számára, akik szeretik a valósághű játékot és érdeklődnek a dolgok működése iránt. A CONTROL+ applikáció a különböző játékmódokkal és változatos kihívásokkal kiterjesztett játékélményt nyújt” – tette hozzá Niels Henrik Horsted, a LEGO Technic marketingigazgatója.

 

Érdekességek:

LEGO Technic Top Gear applikációval irányítható rallyautó

 • Legelső LEGO Technic szett, amelyet a BBC Studios-zal közösen terveztek
 • 463 LEGO darabból áll
 • A modell 1 nagy motort, 1 XL motort és 1 Bluetooth okosközpontot tartalmaz
 • Távirányítás a LEGO Technic CONTROL+ applikációval
 • A termék 2019. december 26-tól érhető el világszerte

LEGO TECHNIC Top Gear Rallyautó LEGO TECHNIC Top Gear Rallyautó

 

LEGO Technic CONTROL+ funkciók:

 • Vezetés előre és hátra, és kormányzás a CONTROL+ applikációval
 • Multi-touch vezérlés
 • Sebességmérő
 • Kihívások és jutalmak
 • Inspiráló bemutató videók
 • A LEGO TECHNIC CONTROL+ applikáció letölthető az App Store-ból vagy a Google Playből

LEGO TECHNIC Top Gear Rallyautó LEGO TECHNIC Top Gear Rallyautó

You may also read!

Mikulás Rali beharangozó

Csak önfeledt száguldás lesz – Mikulás Rali beharangozó

A 3-Städte rali után nem sokkal ismét versenyautóba ül Juhász Csabi. Most viszont a régi navigátora Juhász Pisti fogja diktálni

Read More...

Jelentősen csökken az akkumulátorok ára

Ha a trend folytatódik és valóra válnak az előrejelzések, az nagyban hozzájárulhat az elektromos autózás gyors elterjedéséhez Az elektromos járműveknél

Read More...

Zetta: jönnek az oroszok a világ legolcsóbb elektromos autójával

Jövőre mutatják be, 200 kilométer hatótávú lesz egy feltöltéssel A Zetta – aminek teljes neve „Zero Emission Terra Transport Asset”

Read More...

Leave a reply: