fbpx

Az új Porsche 718 GTS 4.0 – a száguldás szerelmeseinek

In bemutató
Porsche 718 GTS 4.0

A Porsche két kiemelkedő modellt dob be a középmotoros sportkocsik közé: a 718 Cayman GTS 4.0-át és a 718 Boxster GTS 4.0-t.Mindkét új kétülésest ugyanaz a 4.0 literes 6 hengeres boxer motor hajtja. A teljesítmény kerek 400 lóerő.

A szuper recept része a 6 sebességes kézi váltó és a sport kipufogó rendszer. Az eredmény pedig extrém erőleadás és fantasztikus vezetési élmény. A 0-100 sprint megvan 4,5 másodperc alatt, a száguldás csúcsa pedig 293 km/h-nál tetőzik.

Porsche 718 GTS 4.0

Az alap Porsche Aktív Felfüggesztés Menedzsment (PASM) sport futóműnek és a 20 mm-es ültetésnek, valamint a hátsó mechanikus sperdifinek köszönhetően az autó elképesztően stabil és közvetlen. Valamint jó egyensúlyt tart a pályára szükséges stabilitás és a mindennapos használati komfort között.

Porsche 718 GTS 4.0

Azért mind a 718 Spyder-nél, ind a 718 Cayman GT4-nél próbáltak a takarékosságra is figyelni. Hiszen, aki ilyen autót vesz, annak ez nemigen fontos, de annál inkább az uniós szabályozásnak. Ezért például hengerlekapcsolást, direkt piezzo befecskendezést és változó szívórendszert alkalmaztak.

Porsche 718 GTS 4.0

A középmotoros sportgépek 20 colos alufelniken gurulnak, elől 235/35, hátul pedig 265/35 -ös gumikkal. Opcionálisan kerámia fékek is rendelhetők.

Porsche 718 GTS 4.0

A 718 GTS 4.0 alapból a Porsche Kommunikáció Menedzsmenttel érkezik, ami 7 inch-es érintőképernyőt és Sport Chrono csomagot tartalmaz továbbfejlesztett pálya mérő appal. A hifi pedig BOSE márkájú, ami kivételes hangzást ígér.

You may also read!

Nem állt meg a hazai autópark öregedése

Közel négymillió személyautó fut már a magyar utakon, és az állomány szépen halad a nagykorúság felé Hiába nőtt tavaly 15 százalékot

Read More...

Csúnyán indult az év az európai autópiacon

Nagy visszaeséssel indult 2020 az európai autópiacon Az eladások minden nagyobb ország autópiacán estek, a márkacsoportok közül különösen a franciák

Read More...
zöldebb a kecskeméti Mercedes

Egyre zöldebb a kecskeméti Mercedes-Benz gyár – és ezt díjazták is

Első helyezett lett a kecskeméti Mercedes-Benz gyár a Daimler nemzetközi környezetvédelmi pályázatán. 20 éves az Environmental Leadership Award: a kiemelkedő

Read More...

Leave a reply: