Igényes a munkájára? Szívesen dolgozna Angliában? Ez érdekelni fogja: A valaha készült legkomplexebb belső: az új Bentley Flying Spur

In Téma
dolgozna Angliában

A Bentley belsőket szerelő részlegében öt hónap a betanítás. Az új Flying Spur a valaha gyártott legbonyolultabb Bentley beltér. Minden egyes belsőhöz három kilométernyi cérnát használnak fel. Csak fenntartható forrásból származó bőrborítás járul hozzá a páratlan luxushoz. 141 kézműves 350 különálló bőrdarabot varr meg minden egyes belsőhöz.

Minimum 5 hónapos felkészülés szükséges a Bentley mestereinek keze alatt, hogy elsajátítsák a kézművesek az itt használt technikákat és hogy teljesíteni tudják az extrém magas minőségi elvárásokat.

dolgozna Angliában

Minden a Flying Spurban található bőr az észak-európai húsiparból származik, tehát ezeket az állatokat amúgy is levágnák. Azért fontos az Észak-Európából való származás, mert délebbre melegebb van és több a parazita, ami miatt rosszabb minőségű lenne a bőr.

A vevők egyébként 14 féle belső bőr szín közül választhatnak, amihez még hozzájön a 23 féle kontraszt cérna.

dolgozna Angliában

A Flying Spur belsőjének központi eleme a kormány, ami számos bonyolult kézi varrás és bőrmunka otthona. A kormánykerékhez öt méter cérnát használnak, amelyet 352 varrófuraton fűznek át 168 keresztöltést használva. Egy kormány megvarrása három és fél óra munka egy tapasztalt Bentley kézműves szakembernek, aki egyedi tűpárt alkalmaz és olyan mozgást végez vele, ami túl bonyolult egy gép számára.

dolgozna Angliában

Öt különböző varrógépet és különböző vastagságú cérnákat használnak a kabin készítésekor, tovább növelve ezzel a belső bonyolultságát és összetettségét. Például a légzsák alkatrészei körüli öltések vékonyabb cérnával készülnek, hogy a biztonság itt is előtérbe kerüljön.

A komfortnak ára van: a négy ülés összeállítása 12 óra kézi munkát igényel. Az ülések fejtámláit díszítő Bentley szárnyak 5103 egyedi öltésből állnak össze.

dolgozna Angliában

A kabin készítésére a koronát a háromdimenziós gyémánt-steppelt bőr ajtóbetétekkel teszik fel – az autóiparban először – az ihlet pedig a Bentley EXP 10 Speed 6-ból származik.

Le a kalappal a Bentley kézművesei elött, hiszen az általuk végzett munka valóban nagyon magas szintű. De panaszra sincs okuk. Nem véletlen, hogy a Bentley már többször a világ legjobb munkaadói között szerepelt, ahogy arról írtunk is.

dolgozna Angliában

You may also read!

A VW terve, hogy évente 500 000 ID.4-et fog gyártani

A Volkswagen vezetősége úgy gondolja, hogy évente 500 000 példány ad el az ID.4-ből. A német autógyártó felkészült a régóta

Read More...

A RevoZport Tesla X modell, egy igazán látványos EV

Nem mindig mutat jól egy átépített terepjáró, néha túl lőnek a célon a tervezők és úgy néz ki, mint

Read More...

A Mansory által tuningolt Porsche Cayenne, több mint amire számítani lehet

A kezelés után a teljesítmény 690 lóerőre növekedett. A Mansory név hallatán mindenki felkapja a fejét, mert tudja, ha a

Read More...