Itt az új Harley Davidson CVO Road Glide – a Nagy Fehér Cápa

In bemutató, Kedvenc
Harley Davidson CVO Road Glide

A minden szemszögből impozáns hatalmas túragép a legnagyobb Harley blokkot rejti, bár nem is annyira rejti. Letisztult vonalvezetés, kevesebb króm és hatalmas idomok jellemzik a Harley zászlóshajóját.

Harley Davidson CVO Road Glide

A hatalmas túragép kapott H-D Connect technológiát, ami előfizetéses alapú mobiltelefonos összeköttetést biztosít a motoros és motorja között a Harley-Davidson® App segítségével. Van még fűtött markolatot és Boom! Audio 30K Bluetooth headset.

A Reflex™ Defensive Rider System (RDRS) a motorkerékpár teljesítménye, a gyorsulás, lassítás és fékezés során elérhető gumitapadás közötti kapcsolat megteremtésére tervezett, a legmodernebb vázkontrollt, fékkontrollt és meghajtáskontrollt alkalmazó technológiák új együttese.

A fényezése lehet Premium Sand Dune egyszínű gyöngybevonattal, valamint Smoked Satin Chrome, Gloss Black és Black Onyx fényezéssel tarkított grafikákkal. Az első és a hátsó kerekek Gloss Black / Smoked Satin fényezést kaptak. A Heavy Breather légszűrő Gloss Black színű.

Harley Davidson CVO Road Glide

Az 53cm-es első és a 46cm-es hátsó kerekek és a Knockout osztott hétküllős felnik laza, könnyed megjelenést biztosítanak. A szinte az abroncsba olvadó küllők külön vizuális élményt jelentenek. Ez a valaha volt egyetlen, Harley-Davidson Touring modellre szerelt 53cm-es első kerék.

Harley Davidson CVO Road Glide

A Road Glide vázra szerelt cápaorrú fejidom szélcsatorna-tesztekkel kifejlesztett jó aerodinamikát biztosít a kényelmes motorozáshoz. Hármas Slipstream légterelő megváltoztatja a fejidom mögötti légáramlást, ezáltal csökkenti a menetszél okozta sisak vibrációs hatást. A fejidom kettős Daymaker LED-fényszórót ölel körül. Az oldaldobozokat egy érintéssel lehet bezárni és kinyitni.

A nagy teljesítményű Screamin’ Eagle® Heavy Breather légszűrő optimális levegőáramot biztosít a motorblokk számára és merész hot rod stílust kölcsönöz neki.

Harley Davidson CVO Road Glide

És a lényeg, a szív a A Harley-Davidsonnál elérhető legnagyobb hengerűrtartalmú, gyárilag felszerelt motorblokk, a Milwaukee-Eight 117 (117 CID; 1923cm3) 170 Nm-es nyomatékkal.

Harley Davidson CVO Road Glide

You may also read!

Az új Audi Q4 Sportback e-tron a tervek szerint egy megfizethető elektromos crossover lesz

Az Audi hivatalosan bemutatta a Q4 Sportback e-tron koncepció autóját, amely már a következő évben sorozatgyártásba kerül a gyártó

Read More...

A BMW valamiért még mindig rejtegeti a 2021-es iX3 elektromos autóját

A BMW készen áll, hogy bemutassa az iX3-at, a bajor autógyártó elindított egy bemutató kampányt a közösségi médiában ahol

Read More...

Alaposan visszaesett a BMW értékesítése

Kínában már látszik a fordulat Nem meglepetés, hogy globálisan alaposan visszaesett a BMW értékesítése, a pandémia miatt a márkacsoport eladásai

Read More...