fbpx

Itt az új Harley Davidson CVO Road Glide – a Nagy Fehér Cápa

In bemutató, Kedvenc
Harley Davidson CVO Road Glide

A minden szemszögből impozáns hatalmas túragép a legnagyobb Harley blokkot rejti, bár nem is annyira rejti. Letisztult vonalvezetés, kevesebb króm és hatalmas idomok jellemzik a Harley zászlóshajóját.

Harley Davidson CVO Road Glide

A hatalmas túragép kapott H-D Connect technológiát, ami előfizetéses alapú mobiltelefonos összeköttetést biztosít a motoros és motorja között a Harley-Davidson® App segítségével. Van még fűtött markolatot és Boom! Audio 30K Bluetooth headset.

A Reflex™ Defensive Rider System (RDRS) a motorkerékpár teljesítménye, a gyorsulás, lassítás és fékezés során elérhető gumitapadás közötti kapcsolat megteremtésére tervezett, a legmodernebb vázkontrollt, fékkontrollt és meghajtáskontrollt alkalmazó technológiák új együttese.

A fényezése lehet Premium Sand Dune egyszínű gyöngybevonattal, valamint Smoked Satin Chrome, Gloss Black és Black Onyx fényezéssel tarkított grafikákkal. Az első és a hátsó kerekek Gloss Black / Smoked Satin fényezést kaptak. A Heavy Breather légszűrő Gloss Black színű.

Harley Davidson CVO Road Glide

Az 53cm-es első és a 46cm-es hátsó kerekek és a Knockout osztott hétküllős felnik laza, könnyed megjelenést biztosítanak. A szinte az abroncsba olvadó küllők külön vizuális élményt jelentenek. Ez a valaha volt egyetlen, Harley-Davidson Touring modellre szerelt 53cm-es első kerék.

Harley Davidson CVO Road Glide

A Road Glide vázra szerelt cápaorrú fejidom szélcsatorna-tesztekkel kifejlesztett jó aerodinamikát biztosít a kényelmes motorozáshoz. Hármas Slipstream légterelő megváltoztatja a fejidom mögötti légáramlást, ezáltal csökkenti a menetszél okozta sisak vibrációs hatást. A fejidom kettős Daymaker LED-fényszórót ölel körül. Az oldaldobozokat egy érintéssel lehet bezárni és kinyitni.

A nagy teljesítményű Screamin’ Eagle® Heavy Breather légszűrő optimális levegőáramot biztosít a motorblokk számára és merész hot rod stílust kölcsönöz neki.

Harley Davidson CVO Road Glide

És a lényeg, a szív a A Harley-Davidsonnál elérhető legnagyobb hengerűrtartalmú, gyárilag felszerelt motorblokk, a Milwaukee-Eight 117 (117 CID; 1923cm3) 170 Nm-es nyomatékkal.

Harley Davidson CVO Road Glide

You may also read!

zöldebb a kecskeméti Mercedes

Egyre zöldebb a kecskeméti Mercedes-Benz gyár – és ezt díjazták is

Első helyezett lett a kecskeméti Mercedes-Benz gyár a Daimler nemzetközi környezetvédelmi pályázatán. 20 éves az Environmental Leadership Award: a kiemelkedő

Read More...
ingyen jogsi

Útlevél a szabadsághoz – ingyen jogsi a Harleyhez

A Harley-Davidson egy különleges kampányt jelentett be, amely minden bizonnyal felkelti azok érdeklődését, akik nemrég szerezték meg korlátlan ’A’

Read More...
kigyulladt egy Porshce Taycan

Lángok martaléka lett egy elektromos Porsche Taycan

Vasárnap egy floridai garázsban kigyulladt egy Porshce Taycan, a tűz nem csak az autóban, de az épületben is komoly

Read More...

Leave a reply: