Még erősebb az új Ford GT szupersportkocsi

In bemutató
új Ford GT

A Ford a GT-motorját frissítette 2020-ra, ezért az már 660 lóerős. Emellett javították a motor hűtését is, ami a megbízhatóságot és élettartamot is javítja. A motort finom hangolták, a csúcs nyomaték szélesebb tartományban érhető el és nagyobb energiájú gyújtótekercseket is kapott a GT. Ezekhez a fejlesztésekhez hozzájárultak a csak pályán használatos GT MK II.-vel végzett tesztek.

új Ford GT

A motor plusz hűtését többek között új levegőcsatornákkal érték el és nagyobb lett az intercooler is.

A futóművet is lejett tették pálya módban, növelve így a kezelhetőséget és nagy sebességnél a stabilitást.

A titánium Akrapovic kipufogó – ami már széria felszerelés – is hozzájárult a teljesítmény növeléshez és a lúdbőr képző hanghoz egyaránt.

új Ford GT

Emellett két speciális kiadás is elérhető, a Liquid Carbon GT fényezés nélküli szénszálas elemeket tartalmaz, ami komoly súlycsökkentést eredményez. Az újragondolt Gulf Racing külső pedig az 1969-es Le Mans győzelem örökségének adózik tisztelettel.

új Ford GT
The Ford GT is improved for 2020 with increased horsepower and upgraded engine cooling. Restyled Gulf Racing heritage livery pays homage to Ford’s 1969 Le Mans win; plus, supercar’s carbon fiber wheels are now available for the first time with heritage livery.

You may also read!

A VW terve, hogy évente 500 000 ID.4-et fog gyártani

A Volkswagen vezetősége úgy gondolja, hogy évente 500 000 példány ad el az ID.4-ből. A német autógyártó felkészült a régóta

Read More...

A RevoZport Tesla X modell, egy igazán látványos EV

Nem mindig mutat jól egy átépített terepjáró, néha túl lőnek a célon a tervezők és úgy néz ki, mint

Read More...

A Mansory által tuningolt Porsche Cayenne, több mint amire számítani lehet

A kezelés után a teljesítmény 690 lóerőre növekedett. A Mansory név hallatán mindenki felkapja a fejét, mert tudja, ha a

Read More...