fbpx

Még erősebb az új Ford GT szupersportkocsi

In bemutató
új Ford GT

A Ford a GT-motorját frissítette 2020-ra, ezért az már 660 lóerős. Emellett javították a motor hűtését is, ami a megbízhatóságot és élettartamot is javítja. A motort finom hangolták, a csúcs nyomaték szélesebb tartományban érhető el és nagyobb energiájú gyújtótekercseket is kapott a GT. Ezekhez a fejlesztésekhez hozzájárultak a csak pályán használatos GT MK II.-vel végzett tesztek.

új Ford GT

A motor plusz hűtését többek között új levegőcsatornákkal érték el és nagyobb lett az intercooler is.

A futóművet is lejett tették pálya módban, növelve így a kezelhetőséget és nagy sebességnél a stabilitást.

A titánium Akrapovic kipufogó – ami már széria felszerelés – is hozzájárult a teljesítmény növeléshez és a lúdbőr képző hanghoz egyaránt.

új Ford GT

Emellett két speciális kiadás is elérhető, a Liquid Carbon GT fényezés nélküli szénszálas elemeket tartalmaz, ami komoly súlycsökkentést eredményez. Az újragondolt Gulf Racing külső pedig az 1969-es Le Mans győzelem örökségének adózik tisztelettel.

új Ford GT
The Ford GT is improved for 2020 with increased horsepower and upgraded engine cooling. Restyled Gulf Racing heritage livery pays homage to Ford’s 1969 Le Mans win; plus, supercar’s carbon fiber wheels are now available for the first time with heritage livery.

You may also read!

zöldebb a kecskeméti Mercedes

Egyre zöldebb a kecskeméti Mercedes-Benz gyár – és ezt díjazták is

Első helyezett lett a kecskeméti Mercedes-Benz gyár a Daimler nemzetközi környezetvédelmi pályázatán. 20 éves az Environmental Leadership Award: a kiemelkedő

Read More...
ingyen jogsi

Útlevél a szabadsághoz – ingyen jogsi a Harleyhez

A Harley-Davidson egy különleges kampányt jelentett be, amely minden bizonnyal felkelti azok érdeklődését, akik nemrég szerezték meg korlátlan ’A’

Read More...
kigyulladt egy Porshce Taycan

Lángok martaléka lett egy elektromos Porsche Taycan

Vasárnap egy floridai garázsban kigyulladt egy Porshce Taycan, a tűz nem csak az autóban, de az épületben is komoly

Read More...

Leave a reply: