Mint egy nagyon erős Trabant – GULF Racing Hungary

In sport
GULF Racing Hungary

Túl van az első éles Peugeotos száguldásán a GULF Racing Hungary párosa, a Strider Zoltán – Apkó András duó. A srácok a hétvégi Frt Rallyen próbálták ki először élesben a 208 R2-es Peugeotot és meg is nyerték a kategóriájukat.

 

Nem volt minden ilyen egyszerű, az autó elektromos hibája miatt nem indult jól a hétvégéjük. Etap programra váltott az autó és csak hosszas szerelés után tudták ideiglenesen megjavítani, hogy Zoli és Andris versenyprogramon tudjon elrajtolni.

GULF Racing Hungary

„Nehezen indult a hétvégénk, mert az autó úgy döntött csak etap programon hajlandó menni. Volt, hogy sikerült átkapcsolni, de akkor újra önállóan visszakapcsolt. Egy mikrokapcsoló hibásodott meg, amit valahogy sikerült a fiúknak megoldani. Mondtam is nekik viccesen, azt mondtátok ezzel nem lesz baj, mint a Mitsubishivel. A versenyirányításnak bejelentettünk egy műszaki hibát, így az első körben nem tudtunk a saját helyünkről elindulni” – kezdte a beszélgetést Strider Zoltán.

 

Zoli és Andris gyorsan belakta az autót, ami kezes bárányként viselkedett a verseny végéig. Nagyon tetszett nekik minden, elégedetten érkeztek meg minden körben a célba.

GULF Racing Hungary

„Az első éles körünk, minden szempontból az első éles volt, az edző köröket is etap programon teljesítettük. Ennek ellenére nagyon tetszett minden. Úgy éreztem magam, amikor beleültem, mintha ebben ülnénk nagyon régóta. Könnyen kezelhető, minden úgy működik rajta, ahogy egy vérbeli versenyautónak kell működnie. Ezen a pályán sem a turbó, sem az összkerékhajtás nem hiányzott és az idők a végén minket igazoltak. Olyan érzésem volt, mintha egy nagyon erős Trabanttal mentem volna” – tette hozzá Zoli.

 

Megszerezték az abszolút hetedik helyet és nagyszerű meccset vívtak az szlalomra épített nagyon könnyű 1.6-os kocsikkal. Jó élményeket szereztek és már nagyon várják, hogy igazi rally pályán is menjenek a kocsival.

GULF Racing Hungary

„Sikerült megnyerni a kategóriánkat és az abszolútban is csak az R5 és a Mitsubishik férkőztek be elénk. Nagyon jól éreztük magunkat, de Eger előtt még szeretnénk valahol menni a kocsival, ami a verseny után azonnal a dekorosunk műhelyébe ment, hogy megkapja a 2020-as végleges kinézetét” – zárta a beszélgetést Strider Zoltán.

 

Rendhagyó módon, februárban indul a Gulf szponzorprogramja, ahol három versenyzőt választanak majd ki, akiket egész évben szerepeltetni is fognak.

GULF Racing Hungary

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Gulf Lubricants Hungary Kft., Pápai Beton Kft., Wimmer Trans Kft., Schönherz Informatikai Stúdió Kft., Honor Trans-Sped Kft., BM KOMP kompresszortechnika, Hardy Working Tools, Láng Kft., Dr. Rettig Richárd, Betonútépítő Zrt., Euroaszfalt Kft., Stravia Kft., Siva Group Zrt., Eftech Kft., Szirt-Bau Kft., Tiszta Víz Üzletház, Lead Design Kft., Confidenza Kft., Közmű-Alagút Zrt., Forvett Kft., Flow Fuel töltőállomás, Kele-Car.

You may also read!

A VW terve, hogy évente 500 000 ID.4-et fog gyártani

A Volkswagen vezetősége úgy gondolja, hogy évente 500 000 példány ad el az ID.4-ből. A német autógyártó felkészült a régóta

Read More...

A RevoZport Tesla X modell, egy igazán látványos EV

Nem mindig mutat jól egy átépített terepjáró, néha túl lőnek a célon a tervezők és úgy néz ki, mint

Read More...

A Mansory által tuningolt Porsche Cayenne, több mint amire számítani lehet

A kezelés után a teljesítmény 690 lóerőre növekedett. A Mansory név hallatán mindenki felkapja a fejét, mert tudja, ha a

Read More...