Toyota Supra tuning Manhart módra 450 lóerővel

In bemutató
Toyota Supra tuning

A német tuningcég, a Manhart nemrég mutatta be a legfrissebb munkáját. A kezelés főszereplője az új Toyota Supra, amit GR 450-nek nevezett el. A Manhart elsősorban BMW motorok hangolásával és módosításával foglalkozik, de néha kedvet kap más izgalmas modellhez.

A tudásukat most a Supra átalakításával mutatták be. Akik megvásárolják a Manhart GR 450 tuningcsomagot a Toyota-hoz, megkapják az egyedi MHtronik powerbox-ot.

Toyota Supra tuning

Az átalakítás része a szelepvezérlés módosítása és a teljes új rozsdamentes acél sportkipufogó rendszer, így a 3,0 literes turbófeltöltéssel rendelkező hathengeres motor lenyűgöző 450 lóerővel és 650 Nm nyomatékot rendelkezik.

Újak a Manhart féle kipufogóvég kivágások, kicserélik a leömlőket, új 300 cellás katalizátort és új benzin részecskeszűrőt szerelnek be az átalakítás során. A motor és kipufogó módosításon kívül a japán sportkocsihoz rendelhető H&R ültető szett vagy KW Variant rugó rendszer.

Toyota Supra tuning

A német tuning cég izgalmasabbá teszi az autó megjelenését is. Például dekoratív vörös csíkokkal emeli ki a vonalakat valamint gyémánt csiszolt, 20 colos kerekeket szerelnek fel. A felni fényes fekete vagy matt fekete színben választható, elöl 265/30 hátul 285/30 méretű gumival.

Toyota Supra tuning

A Manhart kiadott néhány tájékoztató árat, de teljes átalakítás jóval költségesebb. A motor áthangolásáért 2500 eurót, míg a dekoratív karosszériaelemekért 840 eurót kérnek. A motor kiegészítő elemeket 1840 euróért kínálják, a kerékkészlet ára 2700 euróval kezdődik.

Forrás: Carscoop

You may also read!

A Hyperion XP-1 a hidrogén meghajtású hiperautó

Végsebessége meghaladja a 356 km/órát és állítólag a 100 km/órás sprintet 2,2 másodperc alatt letudja. A Hyperion XP-1 úgy hangzik,

Read More...

Megújult a Kia Stinger

A Kia Motors kiadta az első hivatalos fotókat a kívül-belül felfrissített Stinger-ről. Új dizájnelemekkel, magasabb minőségű felhasznált anyagokkal, bővebb

Read More...

Az új 2021-es turbós BMW 545e xDrive plug-in hibrid

A BMW bemutatta a legújabb 545e xDrive sedan-t, amellyel bővíti az 5-ös sorozat hibrid modellcsaládját. A cél elsősorban a

Read More...