Toyota Supra tuning Manhart módra 450 lóerővel

In bemutató
Toyota Supra tuning

A német tuningcég, a Manhart nemrég mutatta be a legfrissebb munkáját. A kezelés főszereplője az új Toyota Supra, amit GR 450-nek nevezett el. A Manhart elsősorban BMW motorok hangolásával és módosításával foglalkozik, de néha kedvet kap más izgalmas modellhez.

A tudásukat most a Supra átalakításával mutatták be. Akik megvásárolják a Manhart GR 450 tuningcsomagot a Toyota-hoz, megkapják az egyedi MHtronik powerbox-ot.

Toyota Supra tuning

Az átalakítás része a szelepvezérlés módosítása és a teljes új rozsdamentes acél sportkipufogó rendszer, így a 3,0 literes turbófeltöltéssel rendelkező hathengeres motor lenyűgöző 450 lóerővel és 650 Nm nyomatékot rendelkezik.

Újak a Manhart féle kipufogóvég kivágások, kicserélik a leömlőket, új 300 cellás katalizátort és új benzin részecskeszűrőt szerelnek be az átalakítás során. A motor és kipufogó módosításon kívül a japán sportkocsihoz rendelhető H&R ültető szett vagy KW Variant rugó rendszer.

Toyota Supra tuning

A német tuning cég izgalmasabbá teszi az autó megjelenését is. Például dekoratív vörös csíkokkal emeli ki a vonalakat valamint gyémánt csiszolt, 20 colos kerekeket szerelnek fel. A felni fényes fekete vagy matt fekete színben választható, elöl 265/30 hátul 285/30 méretű gumival.

Toyota Supra tuning

A Manhart kiadott néhány tájékoztató árat, de teljes átalakítás jóval költségesebb. A motor áthangolásáért 2500 eurót, míg a dekoratív karosszériaelemekért 840 eurót kérnek. A motor kiegészítő elemeket 1840 euróért kínálják, a kerékkészlet ára 2700 euróval kezdődik.

Forrás: Carscoop

You may also read!

Érkezik az új MINI Cabrio

A brit prémiummárka tovább folytatja modellpalettája átalakítását, amelynek égisze alatt a nyitott tetős MINI utódjának fejlesztését is bejelentette. A MINI

Read More...
Nissan X-Trail teszt

Nissan X-Trail teszt – nagyon downsizing

Az X-Trail 3. generációja 2017-ben esett át egy ráncfelvarráson, nemrég pedig kapott egy új motorváltozatot. És ez a motor

Read More...
Peugeot Kupa

Hét páros várja a hétvégi futamot a Peugeot Kupában

Az új 208 Rally4 versenyautókkal folytatódik idén a Peugeot Kupa. Az első futamot a napokban leérettségiző Hangodi Bendegúz nyerte

Read More...