A SZÍNEZÉS MŰVÉSZETE – DS színezők

In Téma
DS 9

Lépjen ki egy kicsit a mindennapok egyhangúságából és kapcsolódjon ki ! A bezártságból adódó stressz levezetésére kiváló eszköz a színezés. A DS Automobiles 8 kiszínezhető rajzot készített, amelyek a DS 9, DS 7 CROSSBACK, DS 3 CROSSBACK modelleket, a DS AERO SPORT LOUNGE, DS X E-TENSE és DS E-TENSE koncepcióautókat, valamint a DS Techeetah Formula E versenyautót ábrázolják.

A színezés megnyugtatja az embert. Az ismétlődő mozdulatok és a színek használata segít a stresszoldásban és a relaxálásban. A gyermekek és a felnőttek is kikapcsolhatnak kicsit, amíg a színezésre koncentrálnak.

A DS DESIGN STUDIO PARIS által készített rajzok elérhetők a www.dsautomobiles.hu oldalon és a márka Facebook oldalán is megtalálható közülük néhány.

A művészi hajlamúak kinyomtathatják, kiszínezhetik, majd meg is oszthatják kreációikat a #DSartist és #DSatHome hashtag-ekkel ellátva.

A színezők itt letölhetők:

DS-7-CB-Rivoli

DS-9

DS-E-TENSE

You may also read!

sérült autók Európában

Kiderült, mely autók sérülnek a legritkábban és a leggyakrabban Európában

Használt autó vásárlásakor az egyik legfontosabb cél annak kiderítése, hogy volt-e már balesetes az autó. Miután egy autó karosszériája

Read More...
Tim Gábor

Tim Gábor a sírból hozta vissza a hétvégéjét

A regnáló FIA Swift Cup Europe bajnok Tim Gábor 16 pontos előnnyel várta a bajnokság harmadik hétvégéjét, melyet az

Read More...
Hidrogén hajtású Defender

Hidrogén hajtású Defender prototípust fejleszt a Jaguar Land Rover

A Jaguar Land Rover az új Land Rover Defenderre épülő, hidrogénüzemű (hydrogen fuel cell electric vehicle – FCEV) prototípus

Read More...